Lärare Musik till Grimstaskolan i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en engagerad och entusiasmerande lärare med ett tydligt ledarskap i klassrummet?
Då har vi ett intressant vikariat som musiklärare hos oss.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande, ansvarsfullt och omväxlande arbete med glada kollegor och våra fantastiska elever i välutrustade och trevliga salar.

Vi befinner oss just nu i en spännande utvecklingsfas. Vi strävar efter att bli en av Sveriges bästa skolor där eleverna är godkända i alla ämnen, når höga meritvärden och känner sig trygga i skolan.

Om oss

Grimstaskolan är en skola som präglas av delaktighet, gemenskap, arbetsglädje, kunskap och utveckling. Vi har cirka 450 elever och är cirka 45 medarbetare. Skolledningen består av rektor, biträdande rektor och intendent.

Grimstaskolan är en kommunal skola för elever i årskurserna 6-9. Vi har ett mycket välfungerande elevhälsoteam som jobbar nära våra olika arbetslag och vi tror på ett elevnära ledarskap.

Om tjänsten

Tjänsten innehåller undervisning i årskurs 7 i halvklasser samt i en grundsärgrupp. I tjänsten ingår även mentorskap.

Tjänsten är ett vikariat under tiden vår ordinarie lärare är på föräldraledighet, från den 10 januari till den 8 april 2022.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lärarlegitimation och/eller relevant erfarenhet.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning och betygsättning samt har arbetat på en högstadieskola tidigare. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, vilket för oss innebär att du organiserar ditt arbete väl och ser till att slutföra det som påbörjats.

Som person är du stabil och strukturerad genom att du bland har ett tydligt ledarskap i klassrummet. Vidare är du relationsskapande och samarbetsorienterad, vilket för oss innebär att arbetslagsarbetet är en naturlig del i arbetet och du har lätt för att arbeta tillsammans med andra för att nå de gemensamma målen. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk. Du har förmågan att hitta lösningar på uppkomna problem men utan att missa de långsiktiga strategierna.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Visstidsanställning kortare än 3 månader

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

40%

Tillträde

Enligt överenskommelse, dock senast 10 januari 2022

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

445880

Sista ansökningsdag

2021-12-17

Kontakt

Håkan Mathiasson,0859097896

Senast uppdaterad: 6 april 2021