Studie- och yrkesvägledare (SYV) till Runby skolan i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en resultatorienterad person som tycker om att skapa värdefulla relationer? Tycker du dessutom om att hitta lösningar istället för hinder i vardagen? Runby skola är en stor, spännande och komplex skola. Vi söker nu en studie- och yrkesvägledare (SYV) som jobbar nära skolledningen och med skolans elevhälsoteam. Läs mer om tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

Ett spännande uppdrag där du arbetar nära elever och tillsammans med skolans elevhälsoteam och lärarlag. Skola står inför en omfattande utveckling och i ett expanderande läge där vår nya SYV blir en nyckelperson.

Om oss

Vi är en stor skola belägen i västra Väsby med skogen som närmsta granne. Skolan har en idrotts- och friluftsprofil som vi värnar om. Skolan växer och är har för närvarande cirka 950 elever inklusive grundsärskola och en kommungemensam autismverksamhet.

Om tjänsten

Tjänsten är i huvudsak en traditionell SYV-tjänst med undervisning/information till eleverna såväl som individuellt som i grupp. Du stöttar och vägleder enskilda elever i samband med gymnasieval. I arbetet med elevhälsoteamet deltar du med din kompetens och kunskap om eleverna för att vi skall kunna stötta dem på bästa sätt. Tjänsten är för närvarande på deltid men vår strävan är att succesivt utöka tjänsten.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete som studie- och yrkesvägledare. Det är meriterande om du är en behörig studie- och yrkesvägledare.

Som person är du för att lyckas med vägledningsuppdraget strukturerad och relationsskapande. För att nå ut till alla, organisera praktik och andra aktiviteter samt säkerställa att varje elev hamnar rätt vid gymnasievalet behöver du också vara resultat- och lösningsorienterad.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Studie- och yrkesvägledare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

50%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

447427

Sista ansökningsdag

2021-12-09

Kontakt

Johnny Wahlund,0859097387

Senast uppdaterad: 6 april 2021