Förskoleklasslärare till Väsby skola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi söker en engagerad förskollärare i förskoleklass på Väsby skola. Tycker du om att skapa nya relationer och att samarbeta i olika grupper? Är du dessutom en strukturerad, positiv och nyfiken person? Tveka då inte att söka denna tjänst!

Vi erbjuder dig

Som lärare hos oss får du ett spännande, ansvarsfullt och omväxlande arbete. Utöver professionella kollegor får du även ämneskollegor. Vi befinner oss just nu i en spännande utvecklingsfas och tror på det kollegiala lärandet och delar med oss av våra kompetenser och erfarenheter till varandra. Du kan med din erfarenhet och din kunskap vara med på den resan och bidra till en positiv utveckling.

Vi strävar även efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor och som flera olika personalförmåner.

Om oss

Väsby skola är Upplands Väsbys näst största grundskola med cirka 660 elever och 80 medarbetare. Skolan är placerad centralt i Väsby med närhet till pendeltåg och bussar. Skolan är uppdelad på fyra byggnader där F-1 har sina lektioner i en paviljong som vi kallar södra huset.

Skolan präglas av en mångkulturell miljö, både gällande elever och lärare, något vi uppskattar och vill värna om. Till varje stadium finns en speciallärare knuten och vi har också en specialpedagog på skolan. Väsby skola befinner sig i ett spännande fas där vi håller på att anpassa verksamheten utifrån förändrade förutsättningar.

Om tjänsten

I din roll som förskoleklasslärare ingår ansvar för att planera, genomföra och följa upp undervisningen, utifrån den pedagogiska planeringen som du tar fram med stöd av läroplanen.

Då vi är övertygade om att undervisningen blir bättre om pedagogerna är öppna och lär av varandra jobbar vi för att bibehålla och utveckla vår "dela-kultur". Vi samtalar om våra utmaningar och hjälper varandra att överkomma dem. Vi förväntar oss dessutom att du som pedagog jobbar för att motivera och inspirera dina elever i deras kunskapsmässiga utveckling. Det är också förhållandevis vanligt att våra elever behöver hjälp i det sociala samspelet.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har legitimation för att undervisa i förskoleklass och ett par års erfarenhet av att undervisa i förskoleklass eller lågstadie (årskurs 1-3).

Det är meriterande om du har utbildning inom SVA och har erfarenhet av att jobba med elever som har NPF-diagnoser, samt om du har erfarenhet av att jobba i en mångkulturell miljö.

Som person är du strukturerad och väl förberedd inför lektioner och möten. Du tycker om att samarbeta med andra, såväl annan undervisande personal som fritidspersonal. Du är duktig på att skapa relationer med eleverna och kan skapa ett fint klimat i klassrummet, samtidigt som du tycker om att dela med dig av goda idéer. Du är också vetgirig och lika gärna som du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter vill du också lära av andra i syfte att bli bättre inom ditt yrke. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i förskoleklass Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträde

Enligt överenskommelse, helst med start VT 22.

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

449268

Sista ansökningsdag

2021-12-15

Kontakt

Joahara Khattab,0859097341

Senast uppdaterad: 6 april 2021