Skolsköterska till Breddenskolan i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Breddenskolans skolsköterska flyttar till Skåne och vi behöver rekrytera en ny. Vi letar efter
dig som tycker att det är roligt att arbeta med yngre barn i åldern 6 till 11 år. Är du en trygg och ansvarstagande person som är bra på att bygga upp förtroende? Sök då tjänsten som skolsköterska hos oss!

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga lärare på en skola med god måluppfyllelse. Som medarbetare på Breddenskolan och i Upplands Väsby kommun erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling. Du kommer dessutom att regelbundet träffa dina skolsköterskekollegor inom kommunen.

En anställning i Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal.

Om oss

Breddenskolan är en kommunal F-5 skola med 370 elever och 40 medarbetare. Skolan präglas av kunskap, trygghet och trivsel.

Om tjänsten

Uppdraget är att samverka mellan de olika yrkeskategorierna i teamet och genom detta utveckla det förebyggande och främjande hälsoarbetet. Ditt engagemang och kunnande är en viktig del för helheten och för kvalitén i skolan.

I skolsköterskans uppdrag ingår att:

  • Följa elevernas utveckling mot kunskapsmålen

  • Arbeta hälsofrämjande och förebyggande

  • Genomföra vaccinations-program enligt nationella riktlinjer

  • Organisera skolläkarmottagning

  • Följa basprogrammet samt utföra enklare sjukvårdsinsatser

Du är intresserad av att arbeta såväl med förebyggande hälsoarbete som att sköta de övrigt förekommande arbetsuppgifterna för en väl fungerande medicinsk elevhälsa. Du har en vilja att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag tillsammans med elevhälsoteam, pedagoger och övriga kollegor i Upplands Väsby kommuns medicinska elevhälsa.

Som skolsköterska kommer du även att samarbeta med vårdnadshavare samt andra verksamheter och myndigheter utanför skolan. Du arbetar för en trygg skolmiljö som främjar hälsa, lärande och trygghet. Uppdraget innebär även dokumentation i digitala verktyg.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska.

Erfarenhet av digitala verktyg är meriterande. Har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga ser vi det som mycket positivt. I ditt uppdrag är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande.

Vi vill att du skall känna igen dig i följande beskrivningar:

  • Självgående

  • Ansvarstagande

  • Social och utåtriktad

  • Flexibel

  • Förtroendegivande

Som person är du även strukturerad i ditt arbete, trygg och lösningsorienterad genom att du ser möjligheter istället för hinder.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Skolsköterska Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

60-80%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

449952

Sista ansökningsdag

2021-12-20

Kontakt

Lena Fridén,0859097338

Senast uppdaterad: 6 april 2021