Elevassistent till Väsby Nya Gymnasium i Upplands Väsby Kommun

Jobbannons bild

Är du en trygg person som tycker om att skapa värdefulla relationer? Vill du vara med och underlätta vardagen för någon annan? Som elevassistent hjälper du och stöttar vår elev utifrån dennes behov. Läs mer om tjänsten nedan om beskrivningen stämmer in på dig!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du träffar personal och elever från olika delar av världen. Du får samarbeta med fantastiska pedagoger samt kompetent personal inom elevhälsan, ledning och administration. En fantastisk miljö i ett multihus där gymnasiet samverkar med både kulturskolan, folkbiblioteket och andra enheter.

Om oss

Väsby Nya Gymnasium är en kommunal gymnasieskola med cirka 500 elever och 50 pedagoger. Skolan erbjuder sex olika program; samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, teknikprogrammet, hotell- och turismprogrammet samt introduktionsprogrammet.

Om tjänsten

Som elevassistent till en rullstolsburen pojke på gymnasiet hjälper du honom utifrån de behov han har. Du stöttar och hjälper honom att ta sig till och från färdtjänst, lektioner och matsal. Du hjälper även till vid toalettbesök. Tunga lyft kan förekomma.

Du är tillsammans med eleven under lektionstid och raster. Om eleven jobbar självständigt kan du stötta upp med annat i klassrummet utifrån vad läraren bedömer lämpligt. Eleven läser ett yrkesprogram vilket innebär att han i perioder är ute på arbetsplatsförlagt lärande (APL). Vid dessa tillfällen finns du med och stöttar eleven utifrån hans behov.

När eleven har lov eller är frånvarande arbetar du med andra arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som vill vara med och stötta vår elev så att han får rätt förutsättningar för att nå sina mål på gymnasiet. Det är meriterande om du har arbetat med liknande uppdrag tidigare.

Som person är du stabil och trygg genom att du finns där för eleven och hjälper honom utifrån hans behov. Vi ser även att du är relationsskapande, trivs med att jobba med människor och har lätt för att bygga relationer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Elevassistent Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

Cirka 65 %

Tillträde

2022-01-11

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

452201

Sista ansökningsdag

2021-12-04

Kontakt

Elin Wallgren,0859097868

Senast uppdaterad: 6 april 2021