Väsbyappen

En tjänst för att ökad trygghet i Upplands Väsby. Här hittar du kontaktvägar till kommunen till exempel mobila väktare och information om det coronaviruset. Du kan även felanmäla saker i utemiljön.

En handhållen telefon med Väsbyappen öppnad. I bakgrunden är en stadssiluett tagen från Väsby centrum mot Väsbys stationsområde

Vad finns i Väsbyappen?

Väsbyappen består av fyra delar:

• Trygg i Väsby
    • Felanmälan
    • Coronaviruset.

Trygg i Väsby

Här hittar du kontaktuppgifter och samlad information till viktiga larmnummer:

• 112 – nödnumret
    • Polisen
    • Mobila väktare (nås alla dagar klockan 18.00 – 02.00)
    • Fältarna
    • SL:s trygghetsnummer
    • 1177 Vårdguiden

Mobila väktare är till för dig som befinner dig i en situation du upplever som otrygg eller som du tror kan leda till bråk.

Här hittar du:

• kontaktuppgifter till Väsby Direkt
    • öppettider för kommunens receptioner
    • journummer.

Felanmälan

Här kan du göra en felanmälan direkt i telefonen. Utifrån din position kan du lägga till information om vad som ska felanmälas, var någonstans och bifoga en bild på felet. Du kan exempelvis felanmäla klotter, trasig belysning med mera.

Coronaviruset

En nyhet i appen är informationen om coronaviruset – den leder dig till nyhetsflödet på kommunens webb om coronaviruset. Om du har pushnotiser aktiverat får du en notifikation i din telefon när en nyhet om corona har publicerats på vår webbplats.

Ladda ner Väsbyappen

Ladda ner och installera Väsbyappen i din telefon.

App Store

Google Play