• Startsida
  • / Rymliga och moderna hyresrätter

Rymliga och moderna hyresrätter

Savana kommer bygga hyresrätter riktade mot familjer och andra med krav på rymliga ytor för en modern livsstil.

Man i kavaj

Savana har under många år utvecklat och byggt vindsvåningar och lägenheter specialdesignade direkt för kunden. Nu tar man med sig de bästa lösningarna och idéerna till en bredare allmänhet och kommer erbjuda nuvarande och kommande Upplands Väsbybor rymliga hyresrätter i ett mycket attraktivt läge bara några meter från Väsby Centrum. Totalt kommer det bli 50-70 hyresrätter.

- Vi är glada över at få vara med och utveckla Fyrklövern och centrala Upplands Väsby säger Savanas grundare och VD Vesko Mijac. Våra bostäder kommer kännetecknas av hög kvalitet vad gäller såväl byggnation som materialval.

- Vi välkomnar Savana till Upplands Väsby centrala delar och gläds åt att se ytterligare en ny aktör i Fyrklövern. Det lovar gott inför den mångfald av olika bostäder som vi såg framför oss när vi började arbeta med Fyrklövern säger Per-Erik Kanström (M), kommunstyrelsens ordförande.

- Det är välkommet med en ny aktör som vill bygga hyresrätter i Fyrklövern eftersom det sedan tidigare finns viss övervikt av bostadsrätter säger Björn Eklundh, kommundirektör.

Savana grundades av Vesko Mijac 1983 och Savana började sin verksamhet med att uppföra större fastigheter runt om i Sverige som till exempel det kända Montanahuset i Nacka. Under slutet av 90-talet förädlade Savana ett stort antal vindsvåningar i Stockholm – specialdesignade direkt för kunden och har fortsatt med olika vindsvåningsprojekt sedan dess. Savana har de senaste åren breddat sin inriktning till att även köpa fastigheter och mark med utvecklingsmöjligheter.

Senast uppdaterad: 6 september 2017