Smyglansering

Nu smyglanserar vi sajten för Väsby friluftsområde. Här har vi börjat samla information om området och vad du kan göra där.

Skärmbild Väsby friluftsområdes startsida

Vår vision är att Väsby Friluftsområde ska utvecklas till den naturliga mötesplatsen för väsbyborna i den moderna småstaden. En plats där färgstarka människor möts för rekreation, frilufts- och fritidsaktiviteter – något för alla!

Tidigare i år beslutade kommunstyrelsen att investera fem miljoner kronor för utveckling av området under 2017 och det finns planer även på längre sikt där flera av insatserna bygger på förra årets medborgardialog.

- När Väsby växer är det viktigt att vi också fortsätter att satsa på att utveckla möjligheterna till bra fritids- och rekreationsaktiviteter, både för kommunens invånare och för alla som vill besöka Väsby, säger kommunstyrelsens ordförande Mathias Bohman (S).

Nu smyglanserar vi sajten för området. Här har vi börjat samla information om området, vad som finns att göra och vilka föreningar och organisationer som bidrar.

- Det här är bara början, säger Krister Widström, t f kultur- och fritidschef. Vi kommer att fylla på med information successivt och självklart uppdatera med allt vi gör för att utveckla området och berätta vad som är på gång.

- Jag vill också be alla att skicka in tips på aktiviteter, smultronställen, information som saknas eller behöver rättas och buggar ni stöter på till vasbydirekt@upplandsvasby.se så ser vi till att bygga den bästa sajten för det bästa friluftsområdet!

Senast uppdaterad: 24 augusti 2017