Arbete för ungdomar

Vägval ungdom arbetar med att ge stöd och vägledning för unga som är utan sysselsättning. Med utgångspunkt från vad du vill ger vi dig stöd att komma närmare de mål du har.

För dig som är mellan 16 och 24 år

Är du mellan 16 och 24 år och utan jobb eller skola? Kanske tycker du det är svårt att komma igång eller så vet du inte var du ska börja? Vägval ungdom kan ge stöd och vägledning för dig som är utan sysselsättning.

För att komma i kontakt med Vägval ungdom, mejla vagvalungdom@upplandsvasby.se.

Sommarjobb i kommunen

Information om hur du går tillväga för att söka eller erbjuda sommarjobb i kommunen under sommaren 2018, kommer närmare säsong.

Det kommunala aktivitetsansvaret

Är du mellan 16-19 år och har gått ut grundskolan men inte är placerad vid någon gymnasieskola? I så fall kommer du att kontaktas av kommunens aktivitetsansvar.

Hitta studier, praktik eller arbete

Hos aktivitetsansvaret kan du få hjälp med att hitta vägar till studier, praktik eller arbete. Tillsammans med en studie- och yrkesvägledare kan du hitta en individuell lösning för just dig.

Kontakta oss för ett möte

Om du vill komma i kontakt med aktivitetsansvaret kan vi boka in ett möte för att hitta en väg till fortsatta studier, bolla tankar och idéer eller rent av hitta den väg som passar just dig.

Kontakta oss vi e-post vagvalungdom@upplandsvasby.se.

Vägval ungdom på Facebooklänk till annan webbplats

Vägval ungdom på Instagramlänk till annan webbplats