Starta företag

Upplands Väsby samverkar med flera olika organisationer. Målet är att Väsby ska vara en bra plats för dig att starta, driva och utveckla ditt företag.

​Väsby promotion är en ideell förening som arbetar för att ge dig förutsättningar för att starta och driva företag i Väsby. Här erbjuds du att vara en del av ett nätverk med kunskap och erfarenhet inom olika branscher.

Få kunskap, stöd och rådgivning på Väsby promotions webbplatslänk till annan webbplats 

Nyföretagarcentrum är experter på företagande. De vänder sig till dig som funderar på att starta företag eller som redan har ett företag. Här kan du få tips, råd och hjälp med att analysera risker och möjligheter utifrån din affärsidé. Den rådgivning du får är kostnadsfri, personlig och oberoende.

Information om rådgivning, kurser och utbildningar hos Nyföretagarcentrumlänk till annan webbplats

Almi Företagspartner vänder sig till dig som är företagare eller funderar på att bli det. Almi ägs av staten och erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets olika faser.

Almi har även rådgivning på olika språk och erbjuder IFS Rådgivning som vänder sig till dig med utländsk bakgrund.

Rådgivning, lån och riskkapital på Almi.selänk till annan webbplats

På verksamt.se samlar Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket information och e-tjänster för dig som driver eller funderar på att driva företag.

Genom att logga in med e-legitimation kan du bland annat:

  • registrera företag
  • ändra företagsnamn
  • ansöka om godkännande för F-skatt
  • skapa affärsplan.

Information och e-tjänster på Verksamt.selänk till annan webbplats

Mitt Företag

Mitt företag är ett medlemsbaserad forum för dig som redan startat företag eller är på väg att starta eget. Här hittar du konkreta guider, inspirerande bloggar, smarta verktyg och mycket annat. Som medlem kan du kostnadsfritt få svar på dina frågor om exempelvis företagande, hur du bygger nätverk och hur du bäst marknadsför ditt företag.

Information, guider och verktyg på Mittföretag.comlänk till annan webbplats

Näringsliv och arbete