Starta företag

Upplands Väsby samverkar med flera olika organisationer. Målet är att Väsby ska vara en bra plats för dig att starta, driva och utveckla ditt företag.

Coompanion erbjuder kostnadsfri rådgivning och information när ni är två eller fler som vill starta företag eller förening tillsammans.

Det brukar kallas kooperativt företagande - ett entreprenörskap som ofta handlar om att möta aktuella samhällsutmaningar så som arbetslöshet, klimathot eller integration. Det kan också handla om att organisera samverkan mellan småföretagare.

Mer information och kostnadsfri rådgivning på stockholmsregionen.coompanion.selänk till annan webbplats

NyföretagarCentrum ger dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri rådgivning. De har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande.

Information om rådgivning hos Nyföretagarcentrumlänk till annan webbplats

Almi Företagspartner vänder sig till dig som är företagare eller funderar på att bli det. Almi ägs av staten och erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets olika faser.

Almi har även rådgivning på olika språk och erbjuder IFS Rådgivning som vänder sig till dig med utländsk bakgrund.

Rådgivning, lån och riskkapital på Almi.selänk till annan webbplats

Verksamt är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för dig som ska starta, redan driver, vill utveckla eller ska avveckla ett företag.

Information på Verksamt.selänk till annan webbplats

Senast uppdaterad: 13 juli 2019