Pulsen Combine RSS

Senaste informationen om Pulsen Combine.

 • 2018-05-22

  Avbeställningar

  De problem som varit med att man varit tvungen att gå in i processer för att se en avbeställning är nu löst. Siffran som indikerar på om det finns inkomna beställningar är också tillbaka. Vi har dock tillsammans med några av er utförare upptäckt att det i viss mån fortfarande är problem med att en del avbeställningar inte skickas över som det ska från myndighet till utförare. Kontakta då supporten så kan vi undersöka ärendet.
  Hälsningar
  Combineförvaltningen

  Läs mer
 • 2018-05-09

  Programuppdatering 1.15.6

  Idag tisdagen den 9/5 kommer en programuppdatering att genomföras, se bifogad fil.
  Uppdateringen sker online kl. 12.45 och tjänsten kan användas under tiden. Om du är inloggad i tjänsten vid tidpunkten behöver du logga ut och in för att få tillgång till de senaste uppdateringarna.
  Programuppdatering 1.15.6
  Hälsningar
  Combineförvaltningen

  Läs mer
 • 2018-05-08

  Tekniska problem med supporttelefonen - LÖST

  De tekniska problemen med supportelefonen är nu lösta.
  Hälsningar
  Combineförvaltningen

  Läs mer
 • 2018-05-08

  Tekniska problem med supporttelefonen

  Det går just nu inte att nå oss på supportelefonen pga tekniska problem. Vi hänvisar till combine@upplandsvasby.se till detta är löst.
  Hälsningar
  Combineförvaltningen

  Läs mer
 • 2018-05-04

  Problem med avbeställningar

  2018-05-04 Problem med avbeställningar
  Det är just nu problem med att avbeställningar inte syns som de ska under inkomna beställningar samt att siffran som indikerar att det finns inkomna beställningar inte syns. För att se om en avbeställning skickas måste man för tillfället gå in via processen och bekräfta avbeställningen.
  Pulsen jobbar på att lösa detta och vi återkommer med mer information när vi vet mer.

  Hälsningar
  Combineförvaltningen

  Läs mer
 • 2018-05-04

  Driftstörningar återrapporteringsvyn - LÖSTA

  Driftstörningarna som varit i återrapporteringsvyn i Combine är nu lösta. 
  Hälsningar
  Combineförvaltningen

  Läs mer
 • 2018-05-03

  Driftstörningar återrapporteringsvyn

  Det är just nu driftstörningar i återrapporteringsvyn vilket gör att man inte kommer åt den i Combine. Det är felanmält till Pulsen som jobbar på en lösning.
  Hälsningar
  Combineförvaltningen

  Läs mer
 • 2018-04-26

  Release 1.15

  Releasedokumentet är lite längre än dokumenten varit vid tidigare releaser. Det är dock många bilder och alla delar berör inte alla användare. En av de nya funktionerna är att myndighet kan skicka en ändringsbeställning där de ändrar omfattning/frekvens på en insats. Det står mer information om detta i det bifogade dokumentet. Det som är viktigt för utförare som får en ändringsbeställning är att man redigerar den ursprungliga beställda tiden och sätter ett slutdatum. När man gjort det kan man sedan planera upp den ändrade omfattningen som börjar gälla efter det slutdatum man satt på den ursprungliga beställningen. Färdigställ steg används för att skicka insatser till Phoniro. Det är viktigt för att det ska bli rätt vid återrapportering. Om det inkommer en ändringsbeställning ta gärna hjälp av det bifogade dokumentet. Releasedokument 1.15

  Hälsningar
  Combineförvaltningen

  Läs mer
 • 2018-04-25

  Supporttelefon stängd torsdagen den 26/4

  Torsdagen den 26/4 är supporttelefonen stängd. Vi hänvisar till combine@upplandsvasby.se där vi hanterar ditt ärende så snart vi kan.

  Hälsningar
  Combineförvaltningen

  Läs mer
 • 2018-04-20

  Prestandauppdatering

  Måndagen den 23/4 klockan 18:00-18:30, kommer en prestandauppdatering att genomföras i Combine. Tjänsten kommer inte att vara tillgänglig under uppdateringen. Vi vill även informera om att Combine på torsdag nästa vecka kl. 19-21 kommer höjas till version 1.15. Combine är inte tillgängligt under tiden. Mer information med tillhörande releasedokument kommer läggas ut under nästa vecka.
  Hälsningar
  Combineförvaltningen

  Läs mer
Senast uppdaterad: 25 oktober 2017
Näringsliv och arbete