Kulturlunch – Figaros bröllop på 30 min!

Tid: 14 september 2017 11:45-12:45
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Kontaktuppgifter: Messingen, 08-590 973 00, messingen@upplandsvasby.se
Plats: Scenrummet, Messingen
Pris: Fri entré

Kulturlunch med opera i miniformat

Köp lunchen i Café Messingen och ät i salongen. Dörrarna öppnas kl. 11.45. Föreställningen börjar kl. 12.00.

Om föreställningen
Vad är opera egentligen? Musik och teater på samma gång? Passion, kärlek, intriger och svartsjuka? Gaphalsande sångare som springer runt på scenen? Underbara guldkorn till arior mellan (de långa) recitativen? Akter som aldrig tar slut? Önskar du få allt det bästa vad opera kan erbjuda men bara i lagom dos? Har du aldrig varit på opera men är nyfiken trots vissa fördomar? Oavsett har du kommit rätt, gammal som ung. Välkommen att uppleva operornas opera – "Figaros bröllop" av W. A. Mozart – på en halvtimme!

I alla roller: Elin Skorup, sopran, och Janna Vettergren, mezzosopran
Vid flygeln: Dmitry Tyapkin