• Startsida
  • / Säljstart för Silver Lifes lägenheter

Säljstart för Silver Lifes lägenheter

Silver Life inleder försäljning av sina bostadsrätter. Lägenheter är för seniorer och byggs i samarbete med fastighetsägaren Sveafastigheter Bostad.

Inflyttning är planerad till 2021.

Silver Life är ett nytt och modernt svenskutvecklat koncept för både senior- och vårdboende som vi har lyckats locka till Väsby. Förutom 28 bostadsrätter bygger Silver Life 75 stycken hyresrätter och ett vård- och omsorgsboende med 54 stycken platser. För offentlig finansiering av vård- och omsorgsplats krävs ett biståndsbeslut från kommunen. Silver Life erbjuder plats till den som fått ansökan om vård- och omsorgsboende beviljad.

Intresset för projektet har varit stort från starten och det verkar finnas ett stort sug efter en modern och fräsch boendeform för seniorer här i Väsby.

Silver Life är en ny form av boende för dem som närmar sig pension eller redan är pensionärer. Tanken är att erbjuda ett bekvämt boende för dem som är aktiva och friska och klarar sig själva. Likväl som för dem som behöver stöd och omsorg, men fortfarande kan bo hemma.

För att kunna köpa bostadsrätterna måste du vara medlem i Silver Life. På deras webb finns mer information om lägenheterna och medlemskap Länk till annan webbplats..

Pågående försäljning och uthyrning av andra lägenheter i Fyrklövern

Förutom Silver Life så har flera av de andra byggbolagen som är involverade i Fyrklövern ute lägenheter till försäljning och uthyrning.

Illustration, utomhusmiljö, flerbostadshus

Illustratör: Rippelino Arkitekter

- TB-Gruppen Bostads stadsradhus på Blå gatan finns ute till försäljning. TB-Gruppen bostads projekt Blå parken Länk till annan webbplats..
- JM säljer sina 53 bostadsrätter vid den nya stadsparken. Mer om JM:s försäljning Länk till annan webbplats..
- Snart är det inflytt i Riksbyggens bostadsprojekt på Dragonvägen. Det finns fortfarande lägenheter till salu i fastigheten. Riksbyggens bostadsprojekt brf Ljuspunkten Länk till annan webbplats..
- Brabo bygger 91 hyreslägenheter längs Dragonvägen. Bostadshuset är 5-6 våningar högt och har stora balkonger som vetter mot villaområdet och kvällssolen. Inflyttning är planerad att ske 2019. Du kan ansöka om att bo i deras hyresrätter via deras webb Länk till annan webbplats.. Brabo kommer i en senare etapp att bygga bostadsrätter.

Nyfiken på andra byggaktörer i Fyrklövern? Här får du en överblick över alla byggprojekt. Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 6 februari 2019