8 november kl. 19.00 - 20.30

Funkisfestivalen – deltävling i Upplands Väsby

En flicka och en man sjunger i varsin mikrofon. Mannen har röd peruk och håller i ett blåsinstrument. Det kommer bubblor ur instrumentets klockstycke. I bakgrunden syns ett regnbågsfärgat mönster, stjärnor och noter. Foto.


✨ Dags för Väsbys gladaste fest – välkommen till höstens deltävling av Funkisfestivalen! 💜

Tid: Fredag 8 november kl. 19.00
Plats: Scenrummet, Messingen, Upplands Väsby
Fri entré

Kom och heja fram talangerna som deltar i Upplands Väsbys deltävling av Funkisfestivalen – en melodifestival för personer med funktionsvariationer inom LSS. Det blir en kväll fylld av glitter, glamour och glädje!

Vinnaren går till delfinal

Vinnaren i deltävlingen får representera Upplands Väsby vid Funkisfestivalens semifinal på Nalen i Stockholm i april 2020.

Om Funkisfestivalen

Funkisfestivalen (fd Funkismello) är Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Tävlingen ägde rum första gången år 2011 och blev genast en succé. Sedan dess har det blivit ett årligt återkommande evenemang.

Målet med Funkisfestivalen är att skapa ett arrangemang som leder till att så många personer som möjligt med intresse för att sjunga ska få möjlighet att stå på scen och delta på någon nivå. Dels uppmärksammas personer med funktionsvariationer, och dels bjuder tävlingen på en minnesvärd kväll för både deltagare och publik.

Arrangör av deltävlingen: Upplands Väsby kommun

 

Information
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Tid: 8 november kl. 19.00 - 20.30
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun erik.hjelmfors@upplandsvasby.se Erik Hjelmfors, 08-590 973 68
Biljettinformation: Fri entré