20 maj kl. 12.00 - 13.00

Livestream: Kulturlunch – Barbro Hörberg, min mamma

Bildcollage: 1. Fem musiker står med instrument på en skogsväg. 2. Infälld bild på en kvinna som har ett barn i famnen, de spelar gitarr. 3. Cirkel med texten: Livestream från Messingen.

En berättelse i ord och ton om Barbro Hörberg – en av våra största vispoeter! Direktsänd kulturlunch från scenrummet i Messingen, Upplands Väsby.

Sändningen startar torsdag 20 maj cirka klockan 12.00. Du behöver inte ha ett Facebook-konto för att kunna se sändningen.

Om konserten

Välkommen till en musikalisk kulturlunch om Barbro Hörberg i ord och ton. Barbros dotter Liza Stenvinkel minns och berättar, och du får njuta av det bästa från Barbros låtskatt. Bandet Cornelis & Damerna sjunger och spelar.

Barbro Hörberg är en av våra mest betydande vispoeter. Hon hade en unik känsla för att beskriva vardagliga situationer och relationer. Hon hade en förmåga att träffa rakt in i hjärtat. Hon väckte alltid känslor. Hon lämnade ingen oberörd.

Medverkande

Liza Stenvinkel, Camilla Dahlin, Anders Hedin, Tony Averstedt, Liselott Almroth, Jonas Almroth och Mikael Desselberger Wikman.

Information
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Tid: 20 maj kl. 12.00 - 13.00
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun messingen@upplandsvasby.se 08-590 973 00