Ung salong

Det ska böjas i tid, det som krokigt ska bli! I utställningen "Ung salong" deltar barn från ett antal av Upplands Väsbys förskolor, elever som studerar konst på Upplands Väsby Kulturskola, Kabelskåpsmålarna och Grundsärskolan i Grimsta. Öppettider: onsdag-torsdag kl. 12.00-17.00, fredag-söndag kl. 12.00-16.00. Varmt välkommen! 

Vi vet att det förekommer massor av kreativt skapande bland barn i Väsby. Därför bjuder vi in några av dem att ställa ut sina alster i vår lokal i Sigma Centrum. I utställningen deltar barn från ett antal av Upplands Väsbys förskolor, elever som studerar konst på Upplands Väsby Kulturskola, Kabelskåpsmålarna och Grundsärskolan i Grimsta.

Öppettider: onsdag-torsdag kl. 12.00-17.00, fredag-söndag kl. 12.00-16.00. 

Mycket av Väsby Konsthalls arbete går ut på att inspirera både barn, ungdomar och vuxna till eget skapande. På jakt efter det kreativa släktet riktar vi oss därför nu till de yngsta. Kom och se vad kommande generationer av konstnärer skapar idag och lär dig mer om vad som händer på kulturområdet för unga medborgare i Upplands Väsby kommun.

Kabelskåpsmålningarna skapades under sportlovet 2023 i Konsthallens Ateljé och är ett samarbete mellan Tryggare Väsby och Väsby Konsthall. Verken kommer att smycka kabelskåp i kommunen. Inbjudna förskolor är Eds förskola, Fantasia, Folkparken, Hopprepet och Spargrisen.

Välkommen på vernissage tisdag 23 maj kl. 12.00-16.00. Konsthallen bjuder på saft och kakor.

Tisdagen den 23 maj - 9 klockan 12.00 - 16.00 Väsby konsthall, Sigma centrum
Gratis