Kulturlunch: Annie Lööf

Närbild på Annie Lööfs ansikte.

Foto: Gabriel Liljevall

Annie Lööf, före detta partiledare för Centerpartiet, pratar med bibliotekets Ylva Larsdotter om sin bok "Också Annie".

Vid sidan av alla tuffa förhandlingar, publika sammanhang och svåra beslut händer livet. Där står också Annie – i tvivel, oro, prövningar och tacksamhet över att ens ha klarat sig. Har det varit värt det? Annie Lööf berättar om sin självbiografi. Efter kulturlunchen kan du få din bok signerad.

Biljetter

Biljetter kostar 125 kronor per person. I biljettpriset ingår en kulturupplevelse, en lunchsmörgås och kaffe eller te. Du kan köpa din biljett via länken nedan eller i Messingens reception.

Köp biljetter till Kulturlunch: Annie Lööf Länk till annan webbplats.

Om boken

I boken får vi följa med på nära håll genom både personliga och samhälleliga förändringar. Tonläget i den politiska debatten har förskjutits och det som tidigare var sunt förnuft har nu blivit kontroversiellt. Annie berättar om hur det känns att stå kvar när andra lämnar, att stå upp när motvinden blåser hårt och att stå ut när det rämnar på insidan.

Annie Lööf har flera gånger varit nyckelspelare i svensk politik och är en av våra mest färgstarka och inflytelserika ledare. Som liberal, feminist och humanist har hon tagit hårda strider och mött såväl djup respekt som hot, hat och utstuderade mordplaner. Nu delar hon med sig av det som funnits under ytan, bakom rubrikerna och besluten.

Torsdagen den 21 mars klockan 12.00 - 13.00 Scenrummet
Information
Biljettinformation:
Köp din biljett på nortic.se eller i Messingens reception.
Mer biljettinformation
Arrangör:
Upplands Väsby kommuns scenkonstprogram i samarbete med Upplands Väsby bibliotek
Tid:
21 mars klockan 12.00 - 13.00
Plats:
Scenrummet
Tillgänglighet:
Lokalen och entrén är tillgänglighetsanpassad
Tillgänglighetsanpassad toalett
Parkering för rörelsehindrade
Hörslinga/annat hörhjälpmedel