• Startsida
  • / Nominera till Trygghetspriset – vilka vill du hylla?

Nominera till Trygghetspriset – vilka vill du hylla?

Vet du någon som har bidragit till att göra Väsby tryggare? Vi vill ha ditt förslag till årets pristagare senast den 31 augusti.

Hjärta bildat av mindre stenar

Vi förlänger nomineringsperioden för kommunens trygghetspris i år eftersom våren har präglats av effekterna av corona.

Du kan nominera en grupp, en organisation eller ett företag med anknytning till Upplands Väsby för insatser under det senaste året.

Många har gjort fantastiska insatser som har bidragit till ökad trygghet i kommunen. Tycker du att det är dags för en idrottsförening, en föräldragrupp, ett café eller någon annan organisation i år? Skriv ner din motivering om vilken organisation eller företag som borde få priset för sina insatser.

Förra året tilldelades Ronnie Sundvall priset för sitt arbete med Runbygården och de ungdomar som flitigt besöker fritidsgården.

Vi vill med priset stödja och stimulera arbete som bidrar till den gemensamma tryggheten i Väsby.

Priset kan delas ut för både praktiskt genomförande av aktiviteter och för idé- och nyskapande verksamhet. Det kan ges inom alla samhällsområden som bidrar till ökad trygghet i kommunen.

Sista anmälningsdag är den 31 augusti klockan 23.30.
Ska beskriva det arbetet eller den insats som anses bidragit till att främja tryggheten i Upplands Väsby kommun.Senast uppdaterad: 21 juli 2020