Smultronställen i Väsby

Dela med dig av dina bästa smultronställen i Väsby! Vet du det perfekta utflyktsmålet för familjen eller en vacker plats där man kan njuta av naturen? Kanske känner du till det bästa motionsspåret i Väsby? Vi vill gärna ha dina tips.

Tre bilder bredvid varandra. Den första bilden är på en skylt i trä där det står sagostigen i bakgrunden syns gräs. Den andra bilden är från Kairobadet där flera ungdomar står på en brygga vid vattnet. Sista bilden är på ett av husen vid lekplatsen Wäsby-Verken. Huset är tätt med vita knutar.

Tipsen på dina smultronställen kan bli en del av en fysisk karta över kommunen. I kartan kommer flera platser att lyftas fram. Dela med dig av ditt smultronställe i Väsby genom att fylla i ett formulär här på kommunens webbplats.

Vi ska ta fram en karta över kommunen där medborgare och besökare kan inspireras att upptäcka Väsby. Nu vill vi ha tips på Väsbybornas smultronställen i kommunen. Till alla de som väljer att dela med sig av sitt smultronställe kommer vi skicka hem den färdiga kartan som tack, säger Oskar Weinmar (M) kommunstyrelsens ordförande.

Kartan kommer även innehålla vägnätet i kommunen.

Till formuläret för att tipsa om ditt smultronställe!

Senast uppdaterad: 8 juli 2021