• Startsida
  • / Välkomna på öppningsceremoni för kommunens 70-årsfirande

Välkomna på öppningsceremoni för kommunens 70-årsfirande

Den 2 juni startar kommunens jubileumsfirande med en öppningsceremoni med tal, musik och historisk tillbakablick över Väsbys 70 år.

Fotografi på artisterna som uppträder den 2 juni och bakgrunden är guldig med stjärnor.

Öppningsceremonin startar klockan 19:00 i Messingen. För att delta behöver du boka din plats i förväg. Ceremoni kommer även att sändas digitalt via kommunens Facebook.

Det är fantastiskt roligt att få möjlighet att bjuda in Väsbyborna till startskottet för kommunens 70-årsfirande. Jag hoppas att det är många Väsbybor som vill närvara vid öppningsceremoni eller se den digitalt. Det kommer bli en trevlig kväll med en blandning av musikunderhållning och spännande historiska händelser från Väsbys 70-åriga historia, säger Oskar Weinmar (M) kommunstyrelsens ordförande.

Programpunkter för öppningsceremonin

Kvällen inleds med tal av Christine Hanefalk (M) kommunfullmäktiges ordförande och Oskar Weinmar (M) kommunstyrelsens ordförande. Under kvällen får vi även lyssna på operasång av Elin Skorup och munspel av Filip Jers. Därefter får vi en historisk tillbakablicka om Väsbys historia i en paneldiskussion.

Panelen består av kommunalråd Roland Storm (VB), oppositionsråd Mathias Bohman (S), Hembygdsföreningens vice ordförande Klas Lundkvist och Malla Taipale från Upplands Väsby Finska Förening.

Biljetterna är kostnadsfria

Öppningsceremonin är öppen för alla Väsbybor och biljetterna är gratis. Vi har begränsat med platser i Messingen, först till kvarn gäller. Du kan boka max 2 biljetter per person.

Här bokar du dina biljetter. Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 23 maj 2022