• Startsida
  • / Dags för anmälan till deltävling i Funkisfestivalen

Dags för anmälan till deltävling i Funkisfestivalen

Är du över 15 år, har en funktionsnedsättning och tycker om att stå på scen och sjunga? Då är Funkisfestivalen något för dig!

En bild med mängder av olika färger, stjärnor och noter tillsammans med texten Funkisfestivalen.

Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. LSS är en förkortning för lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade.

Deltävlingen i Upplands Väsby arrangeras fredag 10 november i Messingen. Ansökan är öppen och de tolv första ansökningarna kommer med.

Jag är oerhört stolt att vi i Upplands Väsby arrangerar detta evenemang år efter år. Funkisfestivalen är en glädjefylld fest och det ska bli kul att ta del av alla fina bidrag från årets deltagare, säger Andrea Möllerberg (VB) ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Vinnaren i deltävlingen kommer att representera Upplands Väsby i semifinalen av Funkisfestivalen. Semifinalen och finalen arrangeras av föreningen Funkisglädje och genomförs under 2024.

Välkommen med din anmälan och bidrag till deltävlingen av Funkisfestivalen i Upplands Väsby. Sista dag för din anmälan är fredag 29 september.

Till anmälan på kommunens webbplats.

Senast uppdaterad: 5 september 2023