Kommunfullmäktige sammanträder idag 13 juni

Kommunfullmäktige sammanträder, välkommen att ta del av webbsändningen!

En blå skylt med texten: KOMMUNFULLMÄKTIGE SAMMANTRÄDER. Välkommen in och lyssna! I bakgrunden går en kvinna mot kameran.

Sammanträdet hålls i Messingen och börjar klockan 18.30. Du är varmt välkommen att följa mötet på plats eller via webb-tv.

Sammanträdet i kommunfullmäktige har ingen fastställd sluttid, klockan 22.00 är en uppskattning.

Kafé Fullmäktige – passa på att ställa dina frågor och lämna in medborgarförslag

I anslutning till kommunfullmäktiges sammanträde kan du besöka Kafé Fullmäktige. Där kan du till exempel lämna in medborgarförslag, ställa frågor och ge synpunkter över en kopp kaffe. Kafé Fullmäktige är öppet klockan 18.00 - 18.30.

Sammanträdet direktsänds och finns att se i efterhand

Kommunfullmäktiges sammanträde direktsänds via webb-tv. Tidigare tv-sändningar finns också att se i efterhand.

Se webbsändning från kommunfullmäktige

Kommunens högsta beslutande organ

Kommunfullmäktige kan ses som kommunens "riksdag". Det är kommunens högsta beslutande organ. Politikerna i kommunfullmäktige träffas en gång i månaden och sammanträdena är öppna för allmänheten.

Varmt välkommen!

Senast uppdaterad: 13 juni 2022