Är du arbetsgivare och har svårt att hinna med vissa arbetsuppgifter?

Kontakta oss så matchar vi ditt behov med våra kandidaters kvalifikationer. Dessutom kan du via Tillväxt Väsby få råd och stöd när du vill att företaget ska växa.

Det finns vissa Väsbybor som står lite längre från arbetsmarknaden. Det kan vara unga personer som har liten eller ingen arbetslivserfarenhet. Det finns även andra grupper som gärna vill in eller tillbaka in på arbetsmarknaden. Gemensamt har de en önskan och vilja att lära sig nya saker och du kan få utrymme att lägga mer tid på andra viktiga uppdrag i verksamheten.

Det kan exempelvis gälla en ungdomsanställning, arbetsplatspraktik
eller andra arbetsmarknadsåtgärder såsom arbetsträning. Allt från några veckor till en längre period och en möjlighet att hitta nya medarbetare till företaget.

Rätt kompetens och drivkraft matchas med era behov av arbetskraft.

Välkommen att kontakta Väsby Direkt
Berätta att du önskar arbetskraft via satsningen Väsby växlar upp.

Skicka e-post

08-590 970 00,  Välj knappval 5

Öppettider

måndag–onsdag 08.00–17.00
torsdag 08.00–18.00
fredag 08.00–15.15

Dag före röd dag är öppettiden
08.00–12.00

Råd och stöd för tillväxt i företaget

Du som är småföretagare med cirka 5-50 anställda och önskar öka tillväxten kan kosntadsfritt få råd och stöd för en hållbar satsning via Tillväxt Väsby. Väsby Promotion jobbar med att skapa bra förutsättningarna för företagande och entreprenörskap i Väsby. Som en del i kommunens satsning, Väsby växlar upp, finns ett samarbete mellan Väsby Promotion och Tillväxt Väsby där du som företag får stöd och hjälp att växa och utvecklas.

Tillväxt Väsby för stöd och hjälp att växa och utecklas Länk till annan webbplats.

Väsby Promotion mötesplats för företagande och entreprenörskap Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 8 juni 2022