Kulturskolans läger 16–18 juni

I början av sommarlovet är det dags för läger på kulturskolan! Lägret är för elever som har plats och går i kulturskolan läsåret 22/23. Välkommen att läsa mer och anmäla dig till lägret här.

Vill du anmäla ditt barn till ett ämne i kulturskolan inför hösten 2023, gå då till Anmälan och uppsägning.

Välkommen att starta sommarlovet med en skön helg full av kultur och andra roliga aktiviteter! I år har elever i instrument/sång, teater och nycirkus läger tillsammans. Under en helg får du möjlighet att ägna dig riktigt mycket åt ditt ämne. Dessutom har vi gemensamma aktiviteter så som workshops, öppen scen, måltider, kvällsaktivitet, med mera. Vi avslutar lägret tillsammans i en konsert/föreställning för anhöriga.

Musik/sång-elever spelar i blandade ensembler och inom sin instrumentgrupp. Teaterelever jobbar med korta sketcher och dramaövningar. Nycirkuselever tränar cirkus tillsammans i olika discipliner.

Anmälan är öppen 4–30 april. Begränsat antal platser, anmälan är bindande. Anmäl dig via formulär längre ner. Det finns några platser kvar, anmälningstiden är förlängd till 7 maj!

Lägret är för följande årskurser

(Den årskurs eleven gått läsåret 22/23)

  • Instrument/sång: åk 4-9
  • Teater: åk 5-gymnasiet
  • Nycirkus: åk 3-7

Tid och plats

Fredag–söndag 16–18 juni, dagtid i Messingen
(Start med lunch kl. 11.15 på fredagen).

Kostnad

Lägret kostar 700 kr och i det ingår alla måltider och aktiviteter. Bekräftelse tillsammans med vidare informa­tion kommer via e-post i maj. Avgiften betalas efter mottagen bekräftelse.

Lägerledare

Kulturskolans lärare leder passen inom varje ämne och elevföreningen Kompet ordnar övriga aktiviteter.

Lägerföräldrar

För att lägret ska kunna genomföras behövs föräldrar eller andra nära anhöriga som hjälper till med praktiska saker under lägerhelgen. Du bjuds som frivillig på alla måltider och trevlig samvaro! Elevföreningen Kompet leder och fördelar arbetet. Anmäl ditt intresse i samband med lägeranmälan. Om du har frågor om att delta som lägerförälder, mejla till Kompet, musikkompet@gmail.com.

Information om elevföreningen Kompet

Frågor om lägret?

Kontakta din lärare eller mejla kulturskolan@upplandsvasby.se

Anmälan

Använd ett av formulären nedan. Du kan endast delta i det ämne eller instrument som du går just nu i kulturskolan.

Om du till exempel går både teater och gitarr, kan du bara delta i ett av dina ämnen på lägret.

Om maxantalet anmälningar uppnås så stänger formulären ovanför. Här kan du anmäla ditt barn till reservplats. Vi kontaktar er om vi har möjlighet att erbjuda plats!

Senast uppdaterad: 2 maj 2023