Musikläger 2022

I början av sommarlovet är det dags för musikläger på kulturskolan! Lägret är för elever som redan har plats i kulturskolan.

Vill du anmäla ditt barn till något av våra ordinarie ämnen ska du göra det i vår e-tjänst, gå då till Anmälan och uppsägning.

Välkommen att starta sommarlovet med en skön helg fylld av musik och andra roliga sommaraktiviteter! Anmäl dig längre ner på den här sidan.

Tid och plats

17–19 juni, dagtid i Messingen.

Om lägret

Ett musikläger för kulturkolans musikelever som går i klass 4–9. Alla instrument, sång och kör. Vi spelar och sjunger tillsammans i olika gruppsammansättningar, med både nya och gamla kompisar. Musiken har självklart stor plats på lägret, det blir det också gemensamma aktiviteter som disco och andra roligheter.

Anmälan

Öppen 15 mars–30 april. Begränsat antal platser, anmälan är bindande.

Kostnad

Lägret kostar 600 kr och i det ingår alla måltider och aktiviteter. Bekräftelse tillsammans med vidare informa­tion kommer via e-post i maj. Avgiften betalas efter mottagen bekräftelse.

Lägerledare

Kulturskolans lärare står för det musikaliska innehållet och elevföreningen Kompet för övriga aktiviteter.

Lägerföräldrar

För att lägret ska kunna genomföras behövs föräldrar eller andra nära anhöriga som hjälper till med praktiska saker under ­lägerhelgen. Du bjuds som frivillig på alla måltider och trevlig samvaro! Elevföreningen Kompet leder och fördelar arbetet. Anmäl ditt intresse i samband med lägeranmälan. Frågor besvaras av Emma Lager, emma.tym.lager@gmail.com.

Information om elevföreningen Kompet

Frågor?

Kontakta din lärare eller maila kulturskolan@upplandsvasby.se

Om max antal deltagare uppnås så stänger formuläret ovanför. Här kan du anmäla ditt barn till reservplats:

Senast uppdaterad: 3 maj 2022