• Startsida
  • / Kommunen deltar på Näringslivsdagen 2023

Kommunen deltar på Näringslivsdagen 2023

Näringslivsdagen arrangeras av Väsby Promotion och riktar sig till företag. Upplands Väsby kommun är på plats. Kom och prata med oss!

En datorhand och en mänsklig hand pekar mot en glittrande kula med texten Näringslivsdagen 26 oktober 2023.

Bild: Väsby Promotions inbjudan till Näringslivsdagen 2023.

Går du i tankar att starta företag? Har du ett företag? Söker du lokal eller mark? Upplands Väsby kommun är på plats med representanter från olika verksamheter under Näringslivsdagen. Du kan bland annat fråga oss om bygglov, energi- och klimatrådgivning, upphandling, trygghetsskapande arbete och hur kommunen arbetar i olika arbetsmarknadsinsatser som gynnar företagen.

Att vara på plats under Näringslivsdagen för att träffa och lyssna på företagares olika behov är viktigt i arbetet med att skapa ett ännu bättre företagsklimat i Väsby, säger Thomas Fäldt (VB) ordförande i näringslivs- och kompetensutskottet (NKU).

Hinner du inte besöka Näringslivsdagen så går det bra att kontakta Väsby Direkt, kommunens kontaktcenter, med dina frågor. Du kan även använda tjänsten Företagslotsen. Det är en kostnadsfri tjänst som gör det enklare för personer som vill starta företag och för etablerade företag som vill bygga om eller utveckla sin verksamhet. Genom att använda tjänsten får du en samlad specialkompetens inom olika områden och en bra överblick över eventuella tillstånd som du kan behöva söka till just din verksamhet.

Vi vet att det ibland kan finnas vissa utmaningar att hänga med i regler och olika myndighetskrav för företagen. Näringslivsdagen är ett bra tillfälle där du som företagare kan träffa ansvariga för olika myndighetsfunktioner som bygglov, upphandling och planfrågor i Upplands Väsby. Eller få råd om energi och klimat. Varmt välkommen, hälsar kommunens näringslivschef Per-Ola Lindahl.

Anmälan och information om Näringslivsdagen

Näringslivsdagen är torsdag 26 oktober.
Plats: Scandic InfraCity, Kanalvägen 10 A, våning 1, plan Congresshall.
Kl: 11.30 – 17.45.

Mer information om program under dagen och till anmälan. Länk till annan webbplats.

Företagslotsen

Information och till tjänsten Företagslots.

Välkommen med dina frågor!

Senast uppdaterad: 19 oktober 2023