Skolläkare till Utbildningskontoret i Upplands Väsby

Jobbannons bild

Vi söker skolläkare till våra kommunala skolor. Tjänsten omfattar 30% och fördelas enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Som skolläkare i våra kommunala skolor får du ett nära samarbete med övriga funktioner inom skolornas elevhälsa.

Om oss och tjänsten

Tjänsten omfattar fem grundskolor och en gymnasieskola. Inom ditt uppdrag förväntas du utföra ordinarie skolläkararbete i nära samarbete med skolsköterskegruppen och vår medicinskt ledningsansvariga skolsköterska. Varje skola har sitt eget elevhälsoteam där du deltar i mån av tid och efter överenskommelse med närmaste chef.

Tillsammans med skolsköterskorna arbetar skolläkaren förebyggande och hälsofrämjande med enskilda elevers hälsa och utveckling samt för att främja kunskapsinhämtning och skolgång.

Uppdraget innebär även att skolläkaren arbetar på grupp- och organisationsnivå med skolans långsiktiga förebyggande- och hälsofrämjande arbete. Läkaren träffar alla elever i förskoleklass samt elever i alla åldrar för bedömning och ställningstagande till behov av remiss för utredning av medicinska och psykiatriska tillstånd samt utvecklingsavvikelser/funktionsnedsättningar.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistutbildning i barn- och ungdomsmedicin, allmänmedicin, barn- och ungdomspsykiatri och/eller skolhälsovård.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som skolläkare samt folkhälsovetenskaplig utbildning och/eller erfarenhet av vetenskapligt arbete/forskning.

Som person är du strukturerad, stabil, samarbetsorienterad och kompetensorienterad

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Läkare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

30%

Tillträde

Under augusti 2021

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

398279

Sista ansökningsdag

2021-05-21

Kontakt

Gabriella Brundin,0859097449,Ingrid Norling,0859097140

Senast uppdaterad: 6 april 2021