HR-generalist till HR-enheten i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en person med erfarenhet inom HR-området och som trivs med att ha en varierande och stödjande roll? Har du dessutom ett intresse av systemfrågor och en vilja att driva utvecklingsarbete inom området? Då kanske just du är vår nästa HR-generalist!

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du att ha ett roligt och varierande arbete med möjlighet att driva processer, både självständigt och i nära samarbete med kollegor, och bidra till utvecklingen av våra olika system. För att få en bra start kommer du som nyanställd självklart att få en individuell introduktionsplan. Hos oss kommer din arbetstid att kunna vara flexibel, då vi eftersträvar att våra medarbetare kan uppnå balans mellan arbete och fritid.

Om oss och tjänsten

Som HR-generalist kommer du att vara en del av HR-enheten som består av en HR-chef, tre HR-specialister, två HR-generalister, en rekryteringsspecialist och en förhandlingsstrateg. Enheten är en central funktion på kommunledningskontoret som stöttar samtliga verksamheter inom kommunen.
Rollen innebär att tillsammans med den andra HR-generalisten ha ett gemensamt ansvar för våra HR-relaterade system. Det ansvaret inkluderar förutom systemadministration och support, både utveckling av och utbildning i systemen. Du kommer också att vara ett administrativt stöd i flera olika processer som t ex löneöversyn, lönekartläggning och chefsutbildningar. Du är ett stöd för HR-specialisterna internt, och deltar i eller driver självständigt projekt inom HR-området.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR-området, och vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet inom området. Tjänsten ställer krav på att du tidigare arbetat i HR-relaterade system och att du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, samt att du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har har arbetat med utveckling av HR-relaterade system.
Vi ser det också som meriterande om du har fördjupad kunskap i programvaror som excel och word.

Som person är du strukturerad genom att du bland annat har förmågan att organisera och planera ditt arbete väl samt håller deadlines. Vidare är du samarbetsorienterad, vilket för oss innebär att du har lätt för att skapa nya relationer och har prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Du är vetgirig och håller dig á jour inom din profession , omvärldsbevakar och trendspanar. Du behöver också vara analytisk, vilket innebär att du har förmågan att lösa problem utan att missa långsiktiga strategier, att du ser logik och samband i komplex information eller miljö.


Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som HR-konsult/PA-konsult Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

403040

Sista ansökningsdag

2021-06-06

Kontakt

Patricia Hult,0859097388

Senast uppdaterad: 6 april 2021