Gymnasielärare i franska, Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Väsby Nya Gymnasium (VNG) i Upplands Väsby kommun söker gymnasielärare i franska ca 35% med start hösten 2021. Beroende på ämneskombination kan det finnas möjlighet till ökad procent. Som lärare på VNG ingår du i både arbetslag och ämneslag tillsammans med erfarna och behöriga lärare som arbetar med att skapa en god inlärningsmiljö för skolans ca 520 elever.

Vi erbjuder dig

På VNG får du en spännande tjänst där du möter personal och elever med olika bakgrunder. Du får arbeta med duktiga och behöriga lärare och personal inom elevhälsan, ledning och administration. Skolans lokaler är öppna och ljusa och befinner sig i ett multihus där gymnasiet samverkar med både kulturskolan, folkbiblioteket och andra enheter. Elevunderlaget på VNG är heterogent och stämningen är familjär där mentorer, EHT och ledning har ett nära samarbete.

Som anställd i Upplands Väsby kommun får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Vi eftersträvar att våra medarbetare ska uppnå balans mellan arbetsliv och privatliv. Via vår förmånsportal har du bland annat tillgång till friskvård och flera olika personalrabatter. Du har även tillgång till ett kostnadsfritt professionellt personalstöd, i form av vägledning vid psykosociala, privatjuridiska och ekonomiska frågeställningar. 

Om oss och tjänsten

Väsby Nya Gymnasium är en kommunal gymnasieskola med ca 520 elever och 55 lärare. Skolan erbjuder sex olika program; samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, teknikprogrammet, hotell- och turismprogrammet samt introduktionsprogrammet. Som lärare i franska har du utöver undervisning i ditt ämne även mentorskap och du kommer tillhöra skolans arbetslag på samhällsprogrammet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 35% beroende på ämneskombination. Du kommer vara delaktig i att driva arbete inom ämneslaget tillsammans med duktiga kollegor.

Är du den vi söker?

Vi söker efter dig som har lärarutbildning och erfarenhet av att undervisa elever på gymnasiet och/eller grundskolenivå motsvarande högstadiet. Meriterande är om du har lärarlegitimation i franska upp till gymnasienivå och om du har erfarenhet av att ha arbetat med Google Classroom och Schoolsoft.

Som person är du flexibel genom att du bland annat är lyhörd inför våra olika elevers behov i din undervisning. Vidare tycker du att det är viktigt att bygga goda relationer till elever, vårdnadshavare och personal på skolan. Vi tror dessutom att du behöver vara lösningsfokuserad för att passa i rollen, det genom att du har förmågan att se lösningar för elever som kan ligga på olika nivåer och ha olika behov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i gymnasieskolan Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

ca 35%

Tillträde

2021-08-16

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

405494

Sista ansökningsdag

2021-06-18

Kontakt

Angelica Castenskiold,0859097115

Senast uppdaterad: 6 april 2021