Svenska/SVA-lärare till högstadiet Väsby skola, Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Väsby skola är placerad centralt i Väsby med närhet till pendeltåg och bussar. Skolan är uppdelad på fyra byggnader där högstadiet har sina lektioner i hemklassrum i västra huset. Det finns även ny matsal med tillagningskök som är mycket uppskattad av såväl elever som lärare. Vi har också en stor skolgård med många möjligheter. Skolan präglas av en mångkulturell miljö, både gällande elever och lärare, något vi uppskattar och vill värna om. Till varje stadium finns en speciallärare knuten och vi har också en specialpedagog på skolan.

Vi erbjuder dig

Som lärare hos oss får du ett spännande, ansvarsfullt och omväxlande arbete. Utöver professionella kollegor får du även ämneskollegor. Vi befinner oss just nu i en spännande utvecklingsfas och tror på det kollegiala lärandet och delar med oss av våra kompetenser och erfarenheter till varandra. Vi strävar även efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor och som flera olika personalförmåner.

Om oss

Väsby skola är en skola som präglas av delaktighet, gemenskap, arbetsglädje, kunskap och utveckling. Vi har ca 670 elever och är ca 80 medarbetare och är Upplands Väsbys näst största grundskola. Skolledningen består av rektor och två biträdande rektorer. Vi är en kommunal skola för elever i årskurserna F-9 . Skolan har ett mycket välfungerande EHT som jobbar nära våra olika arbetslag. Vi tror på ett elevnära ledarskap.

Om tjänsten

Tjänsten som Sv/Sva-lärare innebär att du ska undervisa i svenska och svenska som andraspråk i åk 7-9. I tjänsten ingår även mentorskap.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation för att undervisa Sv/SVA i åk 7-9.

Det är meriterande om du har ett par års erfarenhet av att undervisa, och då helst i en mångkulturell miljö. Det är också en fördel om du har god kunskap inom något av följande områden;

  • språkutvecklande arbetssätt
  • multimodalitet
  • IKT
  • Formativ bedömning
  • Specialpedagogisk kompetens/erfarenhet

Som person är du strukturerad, trygg, relationsskapande och lösningsorienterad.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträde

20210816

Löneform

Fast lön, månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

406915

Sista ansökningsdag

2021-06-18

Kontakt

Johan Segerfeldt,0859097802,Caroline Nyström Avander,0859097595

Senast uppdaterad: 6 april 2021