Fiolpedagog Kulturskolan Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Upplands Väsby Kulturskola söker fiolpedagog höstterminen 2021.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett kreativt arbete tillsammans med våra underbara elever och våra hjälpsamma och välkomnande kollegor. Du kommer att ha stor frihet att själv planera din undervisning och ditt schema. Även tjänstens innehåll och omfattning kan diskuteras om vi ser att du är den vi söker. Vi erbjuder ett vikariat på 40-60% under höstterminen 2021.

Om oss

Upplands Väsby Kulturskola har 835 elever i musik, kont, teater och cirkus. 18 fast anställda pedagoger jobbar tillsammans i ett öppet arbetsklimat. Vi utgår alltid från elevernas individuella drömmar och ambitioner och anpassar undervisningen efter varje elevs förmågor. Stort fokus läggs vid samspel och framträdanden. Undervisning bedrivs till största delen i våra egna lokaler i Messingen som ligger alldeles intill Upplands Väsby station. Viss undervisning, tex MusikMix, förläggs till kommunens olika grundskolor.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med undervisning i fiol, på olika nivåer, samt med två mindre stråkensembler. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår cello/violin-lärare, då ni tillsammans jobbar med höstens nybörjargrupp i stråkinstrument. Arbetstiden ligger i huvudsak på eftermiddag-kvällstid. Personalmöte torsdagar 10.00-12.00 ingår i tjänsten.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har högskoleutbildning som fiolpedagog samt erfarenhet av arbete i kulturskola och med gruppundervisning.

Det är meriterande om du har pedagogisk utbildning inom rytmik och erfarenhet av gruppundervisning med yngre barn samt samt erfarenhet av arbete med rytmik för denna målgrupp.

Som person är du:

  • Stabil
  • Kreativ
  • Relationsskapande
  • Samarbetsorienterad

    Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Musikpedagog/Musiklärare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

40-60%

Tillträde

2021-08-16

Löneform

månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

408936

Sista ansökningsdag

2021-06-16

Kontakt

Helena Skoog-Waldner,0859097515

Senast uppdaterad: 6 april 2021