Lärare till åk 5, Bollstanäs skola, Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Tror du på kollegialt lärande och vill främja en god lärmiljö med fokus på elevernas lär- och utvecklingsprocesser? Då kan du vara den vi söker efter till tjänsten som lärare till åk 5 på Bollstanäs skola i Upplands Väsby kommun. Vi söker en trygg lärare som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga kollegor på en skola med mycket god måluppfyllelse och med spännande utvecklingsarbeten. Vi strävar efter ett gott samarbete och kollegialt lärande. Som lärare på Bollstanäs skola och i Upplands Väsby kommun erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling.

Hos oss erbjuds du friskvårdsbidrag och personalrabatter via vår förmånsportal. För din trygghet finns ett kostnadsfritt professionellt personalstöd, och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård. En anställning i Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal.

Om oss

Bollstanäs är en kommunal f-5 skola med omkring 500 elever och ca 60 medarbetare. Skolan präglas av trygghet, arbetsglädje och kunskap. Medarbetarnas ledstjärnor är målinriktning, engagemang och delaktighet.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som lärare i åk 5 tillsammans med ett arbetslag som består av fyra lärare. Dina blivande kollegor är behöriga, erfarna och kompetenta. Arbetslaget får också stöd av resurspedagoger. Tillsammans har ni tre klasser på fyra lärare vilket skapar goda möjligheter att dela upp klassen i mindre grupper vid behov. Förutom de fyra lärarna i arbetslaget får eleverna undervisning av andra behöriga lärare i de praktisk-estetiska ämnena. Du har även möjlighet att få stöd och handledning av skolans elevhälsoteam som består av speciallärare, specialpedagog, skolpsykolog, skolsköterska och skolledare.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är:
Behörig lärare i ämnena matematik och svenska för åk 4-6 och har lärarlegitimation.

Du har god förmåga att undervisa elever upp till åk 6. Vi ser också att du har erfarenhet och kunskap av att använda IKT i undervisningen. Vidare behöver du ha goda kunskaper om barns läraren och är väl insatt i läroplanens mål och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har:

Utbildning och erfarenhet inom området specialpedagogik och en bred ämnesbehörighet.
Vi ser gärna att du som söker tjänsten hos oss har erfarenhet av att undervisa elever i åk 4-6.

Som person är du trygg och har du lätt för att skapa goda relation och samarbete. Du har lätt för att anpassa dig och skapa win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på de gemensamma målen.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Rekrytering kommer att ske fortlöpande!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Aug-21

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

409304

Sista ansökningsdag

2021-06-28

Kontakt

Susanne Isaksson,0859097835

Senast uppdaterad: 6 april 2021