Socialsekreterare inriktning relationsvåld i Upplands Väsby Kommun

Jobbannons bild

Tycker du om att arbeta med människor och vill hjälpa medborgare till att leva ett självständigt liv? Hos oss ligger fokus på det sociala arbetet inom ekonomiskt bistånd, boendefrågor och relationsvåld. Dagarna är omväxlande och inte alltid som man planerat, men inte på grund av arbetsbelastning utan för att vi gör våra dagar händelserika.

Vi erbjuder dig

 • Ett meningsfullt och utvecklande arbete
 • Stora möjligheter att påverka ditt arbete
 • Nära och coachande ledarskap
 • Nätverksutbildning med systemteoretisk inriktning
 • Lediga klämdagar, arbetsvecka om 38,75 h, halvdag före röd dag
 • Varierande och flexibla karriärvägar
 • Vi uppmuntrar och tar tillvara din vilja att bredda din kunskap om socialt arbete

Om oss

Enheten för ekonomiskt bistånd är en av sex enheter inom individ- och familjeomsorgen, tillhörande Social- och omsorgskontoret. På enheten arbetar vi med utrednings- och förändringsarbete. Vi har det meningsfulla uppdraget att stötta människor till ett självständigt liv och ett hållbart boende. Vi arbetar med ekonomiskt bistånd, boendefrågor, dödsbohandläggning och relationsvåld. På enheten arbetar idag;

 • 10 socialsekreterare
 • 1 administrativ assistent
 • 2 boendekonsulenter
 • 1 boendevägledare
 • 3 relationsvåldsutredare
 • 2 samtalsstödjare
 • 1 enhetschef och 2 biträdande enhetschefer

Om tjänsten

Vi söker nu 3 socialsekreterare som skall arbeta med handläggning samt utredning av ärenden inom relationsvåld. Två av tjänsterna är en tillsvidareanställning och en tidsbegränsad anställning. Som relationsvåldsutredare är ditt uppdrag att hjälpa vuxna våldsutsatta eller våldsutövande i nära relation och ge ett professionellt stöd och förändringsverktyg. Du utreder den enskildes behov av stödjande insatser.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har Socionomexamen med erfarenhet av myndighetsutövning inom relationsvåld. För att kunna utföra arbetet på bästa sätt krävs även att du har god samarbetsförmåga, är noggrann och uppskattar en arbetsmiljö med tidvis högt tempo. Vidare har du invånaren i fokus, vilket innebär att kunna vara flexibel. Du uppskattar att arbeta i en organisation under utveckling och med modern teknik och ser möjligheter i förändringar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Socialsekreterare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Snarast

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

3

Referensnummer

409906

Sista ansökningsdag

2021-06-28

Kontakt

Shabnam Alishah,0859097000

Senast uppdaterad: 6 april 2021