Slöjdlärare till Breddenskolan, Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Breddenskolan söker slöjdlärare med textilinriktning eller med inriktning inom hela slöjdämnet.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga kollegor på en skola med god måluppfyllelse. Vi strävar efter ett gott samarbete och kollegialt lärande. Som lärare på Breddenskolan och i Upplands Väsby kommun erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling. Hos oss erbjuds du friskvårdsbidrag och personalrabatter via vår förmånsportal. För din trygghet finns ett kostnadsfritt professionellt personalstöd, och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård. En anställning i Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal.

Om oss

Breddenskolan är en kommunal F-5 skola med 370 elever och 40 medarbetare. Skolan präglas av trygghet, arbetsglädje och kunskap.

Om tjänsten

Som slöjdlärare undervisar du i årskurserna 3-5. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. Du utvecklar kreativa lärmiljöer som bidrar till elevernas nyfikenhet, krativitet och lust att lära. Som slöjdlärare är du med och driver den pedagogiska utvecklingen framåt där elevaktiva och formativa arbetssätt tar stor plats.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lärarlegitimation och med ämnesbehörighet i textilslöjd eller i hela slöjdämnet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom skola sedan tidigare. Du har ett naturligt ödmjukt och lågaffektiv bemötande till eleverna. Du är en god ledare i klassrummet där du har förmåga att skapa tydlighet och struktur. Du tror på samarbete och på att kollegialt bidra till både din egen och dina kollegors utveckling. Du är övertygad om att alla elever kan lyckas och att du är en mycket viktig del i det.

Det är meriterande om du har grundlärarexamen eller ämneslärarexamen med legitimation.
Erfarenhet av liknande arbete är  också önskvärt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Heltid- deltid

Tillträde

17 augusti 2021

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

411798

Sista ansökningsdag

2021-08-01

Kontakt

Lena Fridén,0859097338,Monica Norr,0859097792

Senast uppdaterad: 6 april 2021