Skolpsykolog, Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi söker just nu skolpsykolog med placering på Runby skola i Upplands Väsby.

Om oss

Runby skola är en stor mångfacetterad grundskola med drygt 900 elever, f-9 med grundsärskola och en kommungemensam grupp för elever med diagnos inom autismspektra. Skolan har en idrotts- och friluftsprofil och är belägen i västra delen av kommunen med naturen som närmsta granne.

Om tjänsten

Som skolpsykolog är du en del av skolans EHT. I teamet ingår speciallärare, specialpedagog, skolsköterska, biträdande rektor, SYV, kurator och rektor. Du ska på rektors uppdrag genomföra psykologiska utredningar och bedömningar av elever, grupper och organisation. Samtal med enskilda elever. Ge handledning, konsultation och fortbildning till skolans personal.

I rollen som skolpsykolog bidrar du med psykologisk kunskap i elevhälsoteamen. Du kommer att ha uppdrag på flera skolor, men Runby skola är din basplacering. En mycket viktig funktion för psykologen är också att säkerställa att EHT jobbar främjande och förebyggande

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och med tidigare erfarenhet av utredning och handledning. Du har också tidigare erfarenhet av att ha arbetat med just utredning och handledning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som psykolog i pedagogisk verksamhet samt
god kännedom om skolans lagar och förordningar.

Som person är du relationsskapande och lösningsorienterad. Vidare är du stabil och resultatorienterad som gör att du kan arbeta självständigt när det behövs. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Skolpsykolog Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

16 Augusti 2021

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

412103

Sista ansökningsdag

2021-07-01

Kontakt

Johnny Wahlund,0859097387,Annika Gustafsson,0859097214

Senast uppdaterad: 6 april 2021