Specialpedagog till Breddenskolan, Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Breddenskolan söker speciallärare eller specialpedagog.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga kollegor på en skola med god måluppfyllelse. Vi strävar efter ett gott samarbete och kollegialt lärande. Som lärare på Breddenskolan och i Upplands Väsby kommun erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling. Hos oss erbjuds du friskvårdsbidrag och personalrabatter via vår förmånsportal. För din trygghet finns ett kostnadsfritt professionellt personalstöd, och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård. En anställning i Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal.

Om oss

Breddenskolan är en kommunal F-5 skola med 370 elever och 40 medarbetare. Skolan präglas av trygghet, arbetsglädje och kunskap.

Om tjänsten

Du kommer att tillsammans med ytterligare en specialpedagog att ansvara för det specialpedagogiska arbetet tillsammans med Elevhälsoteamet. Vi söker dig som är intresserad av specialpedagogik, kollegialt lärande och skolutveckling. Du har goda kunskaper och ett brinnande intresse för dina ämnen. Du får eleverna att utvecklas och lyckas Du utvecklar kreativa lärmiljöer som bidrar till elevernas nyfikenhet, kreativitet och lust att lära. Som specialpedagog är du med och driver den pedagogiska utvecklingen framåt där elevaktiva och formativa arbetssätt tar stor plats.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolans tidigare år. Du har kunskaper och erfarenheter av att planera, organisera, genomföra samt utvärdera arbetet på ett självständigt sätt.

Det är meriterande om du har examen som specialpedagog eller speciallärare.

Vidare har du förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendegivande relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har hög kommunikativ och interaktiv förmåga, är socialt lyhörd och har hög motivation för läraryrket. Du har även förmåga till självreflektion och analys.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Specialpedagog Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

17 augusti 2021

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

412330

Sista ansökningsdag

2021-08-01

Kontakt

Lena Fridén,0859097338,Monica Norr,0859097792

Senast uppdaterad: 6 april 2021