Stödpedagog till LSS-verksamhet i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vill du arbeta med människor, har ett positivt tänk och är lösningsfokuserad? Brinner du för allas lika rätt till ett gott liv och vill bidra till det? Då ska du söka tjänsten som stödpedagog hos oss i Väsby Stöd och Omsorg.

Vi söker dig som kan arbeta under den ordinarie stödpedagogens tjänstledighet, t.o.m. 31 maj 2022.

Vi erbjuder dig

En anställning i Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semesterersättning och tjänstepension enligt kollektivavtal. Som anställd i kommunen erbjuds du också tillgång till kostnadsfritt professionellt personalstöd och för din trygghet omfattas du av försäkringar och företagshälsovård.

Om oss

Till LSS Bostad med särskild service hör nio gruppbostäder, fyra servicebostäder och ambulerande nattpersonal. Verksamheten vänder sig till personer som har autism/intellektuella funktionsnedsättningar och ett stort omsorgsbehov.

Om tjänsten

Vi söker stödpedagog till Sandavägens gruppbostad.

Denna tjänst har placering på en gruppbostad enligt LSS där det bor sex personer. Utöver stödpedagogtjänsten utgörs ordinarie personalgrupp idag av 10 stödassistenter, varav två stödassistenter arbetar vaken natt. Tjänsten omfattar vid heltidstjänstgöring 32 h/v kundnära arbete på schemalagd arbetstid och 5 h/v avsatt för pedagogiska arbetsuppgifter.

Som stödpedagog har du ett övergripande fokus där du tillsammans med stödassistenterna arbetar systematiskt med bland annat genomförandeplaner och rutinbeskrivningar så att dessa utvecklas och uppdateras utifrån den enskildes behov och önskemål.

Som stödpedagog medverkar du i regelbundna nätverksmöten med andra pedagoger, metodutvecklare och enhetschefer. Du samverkar med anhöriga, gode män och övriga nyckelpersoner för att tillförsäkra brukaren en god omvårdnad, stöd och service.

Urval påbörjas under ansökningstiden och intervjuer sker i augusti. 

Vem är du?

Vi söker dig som har en mycket god samarbetsförmåga, som kan motivera en arbetsgrupp, arbeta utifrån ett strukturerat arbetssätt där tydlighet i kommunikation är en självklarhet och du får saker och ting gjorda. Du bör ha god kunskap om och förståelse för funktionsvariationer och kunna anpassa ditt professionella bemötande utifrån dessa. Social dokumentation är en viktig del av vårt arbete, din roll tillsammans med enhetschef, blir att följa upp och kvalitetssäkra arbetet och kontinuerligt stötta dina kollegor i detta. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Stödpedagog Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

80-100 %

Tillträde

2021-09-01

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

418800

Sista ansökningsdag

2021-08-08

Kontakt

Ulrika Ekmar,0859097880

Senast uppdaterad: 6 april 2021