Idrottsplatsarbetare till Vilundaparken i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en person som är trygg i dig själv och som har lätt för att samarbeta? Söker du ett varierande arbete med många personliga kontakter? Sök då tjänsten som idrottsplatsarbetare hos oss i Upplands Väsby kommun. Läs mer om tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

  • Ett glatt gäng i ett nära samarbete

  • En trygg anställning i en växande kommun

  • Ett mycket varierande arbete med snabba växlingar under de olika årstiderna

  • Ett arbete med mycket eget ansvar

Om oss

Idrottsdriften ansvarar för drift och skötsel av Upplands Väsby kommuns fritidsanläggningar. Detta innefattar ishallar, fotbollshall, fotbollsplaner, elljusspår, badplatser, utegym, ridstigar och vandringsleder med mera.

Vilundaparken är kommunens centrala idrottsanläggning och utgångspunkt för driftspersonalen. Inom hela fastighetsområdet förväntas daglig tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll med hänsyn till säsong och nyttjandegrad.

Om tjänsten

Denna tjänst är ett skiftarbete vilket innebär att du förutom vardagar även arbetar kvällar och helger.

Det övergripande uppdraget avser teknisk och administrativ förvaltning av kommunens idrotts- och fritidsanläggningar. Som idrottsplatsarbetare är du ansiktet utåt för vår verksamhet och levererar hög service till alla som nyttjar anläggningarna. Tillsammans med arbetsgruppen ser du till att idrottsanläggningarna uppfyller givna krav och håller en hög kvalitet.

Du arbetar självständigt och förväntas lösa uppkomna problem. Vissa delar av arbetet är fysiskt krävande och du bör därför ha en god hälsa. Vanligt förkommande arbetsuppgifter kan vara att köra ismaskin, klippa gräs samt andra underhåll av ett flertal anläggningar.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Gymnasieutbildning

  • B-körkort

  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift för att obehindrat kunna kommunicera med våra gäster

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från ett serviceyrke med mycket kundkontakt och erfarenhet av att arbeta i olika tekniska system.

Du arbetar självständigt och ser dig själv som en god problemlösare. Givetvis har du ett gott bemötande och samarbetar bra med såväl besökare som kollegor. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har ett flexibelt arbetssätt. För att passa in i rollen är du en lagspelare med en positiv inställning.

Lagen kräver att samtliga medarbetare som arbetar med barn och unga visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du ansöker om belastningsregister via länken nedan. Välj registerutdrag för övrigt arbete och kontakt med barn.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/ 

Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

467813

Sista ansökningsdag

2022-02-25

Kontakt

Jonas Edholm,0859097855

Senast uppdaterad: 6 april 2021