Skolsköterska till Runby Skola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Runby skola söker nu en skolsköterska för en deltidstjänst. Är du en strukturerad stjärna som är trygg i dig själv? Tycker du dessutom om att skapa värdefulla relationer med kollegor och elever? Om beskrivningen stämmer in på dig, tveka inte att söka och bli en del av vårt team på Runby skolan! Läs mer om tjänsten nedan!

Om oss

Runby skola är en stor skola med cirka 960 elever varav cirka 60 av dessa är placerade i Grundsärskolan eller i vår autismverksamhet. Skolan växer kraftigt och kommer inom något år passera 1000 elever. Runby skola är lokaliserad i kommunens västra del med skogen som närmsta granne och har en idrotts- och hälsoprofil.

Om tjänsten

Skolsköterskans uppdrag är att samverka med skolledning och övrig personal utifrån sin medicinska kompetens och på det sättet skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Tillsammans med de två övriga skolsköterskor ansvarar du för elevhälsans medicinska insatser i skolan enligt gällande råd och anvisningar samt är en självklar medlem i skolans elevhälsoteam.

Arbetet innebär nära samverkan och samarbete med elever, vårdnadshavare, lärare, övrig skolpersonal samt organisationer och myndigheter utanför skolan. Vi använder oss av PMO (Profdoc Medical Office) journalsystem.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom Hälso-och sjukvård för barn och ungdom på 60 hp eller distriktsköterska på 75 hp.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som skolsköterska eller arbete med barn.

Som person är du strukturerad så att du på ett säkert och effektivt sätt kan utföra ditt uppdrag. Du är trygg och relationsskapande vilket gör att du når ut till alla på skolan. För att lyckas med alla kontakter och ibland komplexa ärenden behöver du vara samarbetsorienterad.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Skolsköterska Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

50%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

469052

Sista ansökningsdag

2022-02-21

Kontakt

Johnny Wahlund,0859097387

Senast uppdaterad: 6 april 2021