Boendestödjare till servicebostad i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vill du arbeta med människor, har ett positivt tänk, är duktig på arbetsmetoder och är lösningsfokuserad? Brinner du för allas lika rätt till ett gott liv och vill bidra till det? Då ska du söka tjänsten som Kvalificerande Boendestödjare SoL i Upplands Väsby kommun!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och självständigt arbete med möjlighet att påverka och utveckla.

Om oss

Hos oss blir du en del av socialpsykiatrin SoL som är en del av Väsby Stöd och Omsorg i Upplands Väsby kommun. Nu söker vi en boendestödjare till Dragonvägen som är en servicebostad enligt Socialtjänstlagen (SoL).

Om tjänsten

Du arbetar med att stödja, motivera och assistera boenden i det dagliga livet samt med att tolka och tydliggöra vardagen. Det innebär i sig att du stödjer pedagogiskt och praktiskt med såväl sociala aktiviteter och hushållssysslor som med personlig omvårdnad och förflyttningar.

Du ansvarar för att ha en helhetssyn över enhetens boenden, medverka vid upprättandet av genomförandeplaner, jobba utefter enhetens arbetssätt och metoder. Du arbetar utifrån kvalitetsledningssystemet samt strävar efter att kommunens vision och värdegrund efterlevs samt har goda kunskaper i att dokumentera. 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Genomfört utbildningen undersköterska inom psykiatri

  • Arbetslivserfarenhet inom psykiatri

  • Goda kunskaper i svenska

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av arbete med personer inom psykiatri

  • Erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg

  • Kunskap om tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande, Mi och ESL samt ett salutogent förhållningssätt

Som person är du strukturerad. Vidare är du relationsskapande och trygg. Vi tror dessutom på att du behöver vara kreativ, lösningsfokuserad, övertygande och stabil för att passa i rollen.

För att du ska få en anställning inom Väsby Stöd och Omsorg krävs det att du är vaccinerad mot covid-19 och kan uppvisa ett vaccinationsintyg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

75

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

476400

Sista ansökningsdag

2022-05-31

Kontakt

Ulrika Fredriksson

Senast uppdaterad: 6 april 2021