Undersköterska till Brobacken i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi söker en undersköterska på deltid till äldreboendet Brobacken i Upplands Väsby! Är du en trygg person som värdesätter goda relationer och samarbete? Är du dessutom lösningsorienterad och ser möjligheter istället för hinder? Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om oss på Brobacken och om tjänsten nedan.

Vi erbjuder dig

Vi är ett Silvia-certifierat boende och jobbar efter Silvia hemmets värdefilosofi. Du som ny anställd hos oss kommer också att få gå en utbildning för att bli Silvia-certifierad. Som anställd hos oss får du dessutom gå flera andra kurser baserade på ansvarsområden.

Om oss

Brobacken är ett äldreboende precis vid pendeltåget i Upplands Väsby. Brobacken är ett särskilt boende med 76 stycken lägenheter fördelade på somatiska och demensavdelningar.

Om tjänsten

Då vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt blir din förmåga att se varje individ och tolka dennes behov oerhört viktig. Som undersköterska arbetar du nära den boende och har därmed en nyckelroll i teamet tillsammans med chef, sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Som undersköterska hos oss arbetar du med att ta vara på det friska och stärka våra boendes egna förmågor. Du arbetar aktivt med den boendes välbefinnande genom att skapa ett socialt innehåll med bland annat aktiviteter, utevistelser och egentid. Det är den boendes dagsform och behov som styr vårt arbete, vilket innebär att din inställning och ditt engagemang kommer att vara av stor betydelse för hur dagarna blir.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 70 procent.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet i att dokumentera både genomförandeplan och socialdokumentation.

För oss är det viktigt att du är lösningsfokuserad och ser hela människan. Du ska ha ett artigt och respektfullt förhållningsätt. Vi ser också att du helst är en person som inte är rädd för förändringar då vi står inför många nya digitala utmaningar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

70%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

498697

Sista ansökningsdag

2022-05-15

Kontakt

Jessica Augustsson,0859097724

Senast uppdaterad: 6 april 2021