Gymnasielärare i naturkunskap/biologi till Väsby Nya Gymnasium

Jobbannons bild

Är du lärare inom naturkunskap och biologi och vill arbeta på ett mellanstort och personligt gymnasium? Tycker du om att skapa värdefulla relationer och värdesätter du samarbete? Är du dessutom strukturerad i ditt arbetssätt? Då kan du vara den vi på Väsby Nya Gymnasium söker efter, tveka inte att skicka in din ansökan! 

Vi erbjuder dig

Som lärare i naturkunskap och biologi hos oss är du en nyckelperson på skolans naturvetenskapliga program där du som lärare i ett av programmets profilämnen får mycket inflytande över programmets utveckling. Du får arbeta tillsammans med ett lärarkollegium där alla är legitimerade och har lång erfarenhet. Vi har även ett flerårigt samarbete med universitet och högskolor och har bland annat årligen genomfört en forskningsresa för våra treor som en del av gymnasiearbetet.  Du får också arbeta i en modern och nybyggd gymnasieskola, där vi bland annat har fullt utrustade labbsalar inom både fysik, teknik, biologi och kemi.

Om oss

Väsby Nya Gymnasium är en kommunal gymnasieskola med cirka 500 elever och 50 lärare. Skolan erbjuder fem olika program; samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, teknikprogrammet samt introduktionsprogrammet. Skolans lokaler är öppna och ljusa och befinner sig i ett multihus där gymnasiet samverkar med både kulturskolan, folkbiblioteket och andra enheter.

Här kommer du att tillsammans med erfarna och behöriga lärare arbeta med att skapa en god inlärningsmiljö för skolans elever. Som lärare på Väsby Nya Gymnasium ingår du i både arbetslag och ämneslag där vi arbetar tillsammans.

Om tjänsten

Du kommer att undervisa i kurser som naturkunskap, biologi, gymnasiearbete och eventuell naturvetenskaplig specialisering. Du kommer att ingå i ett arbetslag och förväntas bidra till programmets utveckling och marknadsföring.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet naturkunskap och biologi.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av undervisning på gymnasienivå.

Som person är du relationsskapande och lyhörd inför våra elevers olika behov i din undervisning. Du har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa en lugn och inspirerande klassrumsmiljö för dina elever.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i gymnasieskolan Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

504569

Sista ansökningsdag

2022-05-28

Kontakt

Tora Lundblad,0859097454

Senast uppdaterad: 6 april 2021