Handledare för sommarungdomar i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

På gata/park driften arbetar vi med markskötsel och lättare anläggningsarbeten. Vi klipper gräs, rensar ogräs, vattnar, planterar, utför skyltarbeten, driftar och underhåller lekplatser samt mycket mer. Nu behöver vi stärka upp teamet med handledare för våra sommarungdomar. Är du en flexibel, trygg och lösningsorienterad person som tycker att detta låter spännande? Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om oss på gata/park driften samt om tjänsten nedan och sök redan idag!

Vi erbjuder dig

Arbetet på gata/park driften innebär variation, flexibilitet och frihet under ansvar. Du blir ett av de ansikten som dagligen syns i kommunen och som ständigt arbetar för att göra Väsby till en ännu bättre plats att leva och bo på i framtiden. Du får chans att vara ett föredöme för de ungdomar som fått sommarjobb hos oss och hjälpa dem utvecklas i sitt kanske första riktiga arbete.

Om oss

Gata/park driften utför diverse arbetsuppgifter relaterade till gatu- och parkdrift på kommunens allmänna platsmark. Utöver detta utför vi även markskötsel på fastighetsdriftens olika objekt. Vi har två arbetsledare som planerar den dagliga driften och en personalstyrka där målsättningen är varierande arbetsuppgifter där vi delar på ansvar och arbetsbörda.

Om tjänsten

Som handledare hos oss arbetar du tillsammans med ungdomarna med att till exempel klippa gräs, rensa ogräs, vattna, arbeta med underhåll av lekplatser, bänkar med mera.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har B-körkort (manuellt).

Det är meriterande om du har utbildning inom eller tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Som person är du stabil genom att du bland annat hanterar stress på ett konstruktivt sätt med bibehållet gott humör. Vidare är du trygg och samarbetsorienterad, vilket för oss innebär att du både kan stå upp för dina egna åsikter på ett konstruktivt sätt, samtidigt som du samarbetar med ett prestigelöst fokus på våra gemensamma mål. Vi tror dessutom på att du behöver vara lösningsorienterad för att passa i rollen, det genom att du snabbt hittar lösningar på eventuella uppkomna problem under arbetets gång.

I rollen krävs det även att du är flexibel och kapabel till självständigt arbete, samt har god förmåga att leda ungdomar i arbetsuppgifterna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Säsongsarbete

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Timlön

Antal lediga befattningar

2

Referensnummer

504671

Sista ansökningsdag

2023-04-03

Kontakt

Jim Terneborg,0859097184

Senast uppdaterad: 6 april 2021