Avtals- och driftansvarig till Kretsloppsenheten i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Med ansvar för avfallshanteringen i Upplands Väsby kommun berör vi väsby-bor varje dag, året om. Vill du vara med och utveckla avfallshanteringen i Upplands Väsby, samtidigt som du gör skillnad i en samhällsviktig verksamhet? Då är du den vi söker!

Vi erbjuder dig

På kretsloppsenheten erbjuds du en fantastisk möjlighet att utvecklas. Vi arbetar aktivt med att utveckla vårt samarbete med kommunens insamlingsentreprenörer, och där blir du en självklar och viktig del i arbetet. Vi tror på frihet och flexibilitet i arbetet och därtill har vi också ett stort och meningsfullt ansvar. Som en del i vårt team får du möjlighet att utvecklas i din roll och du arbetar i nära samarbete med dina kollegor. Vi har en arbetskultur där vi hjälper och stöttar varandra. Vi tycker att det är viktigt med balans mellan fritid och arbete och kan erbjuda goda möjligheter att arbeta på distans.

Om oss

Som drift- och avtalsansvarig renhållningsingenjör tillhör du Kretsloppsenheten, som ingår i kommunens kontor för samhällsbyggnad. Kretsloppsenheten ansvarar för att planera, utveckla och driva kommunens insamling och hantering av avfall. På enheten arbetar idag ett självgående team på sju medarbetare.

Om tjänsten

Då en av våra medarbetare nu är sjukskriven, söker vi en vikarierande handläggare till vår enhet. Du kommer att arbeta med avfallshantering i det dagliga, med implementering och uppföljning av kommunens insamlingsentreprenader, i nära samarbete med dina kollegor men även våra externa samarbetspartners. Exempel på arbetsuppgifter:

 • Följa upp entreprenörer och hantera driftstörningar

 • Hantera kundärenden

 • Ta fram, revidera och implementera rutiner

 • Följa upp avtal och statistik, exempelvis följa upp antal reklamationer med mera

 • Arbeta med administration kopplat till din roll

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

 • Relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis med inriktning naturvetenskap/miljö, samhällsplanering eller annan kunskap och erfarenhet som vi bedömer likvärdig

 • Erfarenhet från avfallshantering, exempelvis som kommunal tjänsteperson eller konsult

 • B-körkort (möjlighet att låna bil i tjänsten finns)

 • Lätt att utrycka dig på svenska då kommunikation är en viktig del av arbetet

 • Ett gediget intresse av att arbeta med miljö- och hållbarhetsfrågor

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av att ha arbetat i en politisk styrd verksamhet

 • Erfarenhet av avtalsuppföljning

Då du kommer att arbeta mycket tillsammans med andra, och också ha tät kontakt med kunder, fastighetsägare och entreprenörer, är det en förutsättning att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Struktur och kvalitet är även självklarheter för din del liksom att vara noggrann och ta ansvar för ditt uppdrag. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

507656

Sista ansökningsdag

2022-06-05

Kontakt

Celeste Hoffman,0859097199

Senast uppdaterad: 6 april 2021