Koordinator till Individ- och familjeomsorgen i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi söker en driven, strukturerad och samarbetsengagerad person till uppdraget som koordinator inom individ- och familjeomsorgen. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om oss på individ- och familjeomsorgen samt om tjänsten nedan.

Vi erbjuder dig

Du kommer att vara en medarbetare i en expansiv kommun med stora möjligheter till utveckling. Här får du möjlighet att arbeta i ett klimat där det är en självklarhet att våga testa nya grepp. Vi erbjuder även samarbete med kreativa chefer och medarbetare som är vana vid att ta initiativ och bidra till utveckling.

Om oss

Individ- och familjeomsorgen (IFO) tillhör det övergripande social- och omsorgskontoret. Vi består av sex enheter med specifika verksamhetsområden; utredningsenheten för barn och unga, placeringsenheten barn och unga, enheten för förebyggande och behandling barn och unga, beroendeenheten och enheten för ekonomiskt bistånd där även relationsvåldsteam ingår samt en arbetsmarknadsenhet. I avdelningen finns även en kvalitetsenhet där du ingår tillsammans med medarbetare som samordnar utvecklings- och kvalitetsfrågor inom avdelningen.

Om tjänsten

Du samarbetar nära ledningsgruppen för IFO samt är administrativt stöd till IFO-chefen. Tjänsten spänner över en mångfald av arbetsuppgifter och innebär stort behov av flexibilitet för att tillmötesgå de behov som avdelningen har. Du deltar även i vissa frågor som är kontors- och kommunövergripande. I tjänsten ingår bland annat:

  • Utredningsuppdrag

  • Förberedelser av handlingar inför socialnämndens sammanträden, exempelvis styrdokument som verksamhetsplan och berättelse, policy och liknande övergripande dokument,

  • Att vara behjälplig i enheternas arbete med planering och uppföljning

  • Att delta i kommunens arbete med planering och uppföljning

  • Administrativa arbetsuppgifter som exempelvis fakturahantering och protokollskrivande

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har socionomexamen eller har annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en politiskt styrd organisation. Det är även en fördel om du har god kännedom om socialtjänstens arbete och organisering.

Som person är du samarbetsorienterad med god förmåga att arbeta tillsammans med andra för att nå gemensamma mål. Du är strukturerad genom att du planerar ditt arbete men kan också ställa om fokus vid behov. Du har förmåga att snabbt kunna hitta lösningar på uppkomna problem. Vi tror dessutom att du behöver kunna hantera stress på ett konstruktivt sätt och bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Kvalitetssamordnare/Kvalitetskoordinator Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

508336

Sista ansökningsdag

2022-05-31

Kontakt

Charlotta Marklund,0859097753

Senast uppdaterad: 6 april 2021