Barnskötare till Upplands Väsbys Västra och Östra förskolor

Jobbannons bild

Väsby kommunala förskolor söker dig som vill utveckla framtiden tillsammans med barnen i vår verksamhet. Har du lätt för att skapa nya relationer och ser lösningar istället för problem? Är du dessutom strukturerad och initiativrik med dokumenterad erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd? Sök då tjänsten som barnskötare på en av våra förskolor!

Vi erbjuder dig

En rolig och stimulerande arbetsplats som ständigt strävar efter att utveckla verksamheten. Hos oss kommer du till en välorganiserad och välkomnande arbetsplats som präglas av utveckling och kollegialt samarbete i olika team. Vi erbjuder möjlighet att både själv och tillsammans med andra ta initiativ som kan bidra till en kreativ och rolig verksamhet för alla barn som går på förskolan. Vår vision är "I Väsby Kommunala Förskolor får jag vara mitt allra bästa jag"

Om oss

Väsby Kommunala förskolor (VKF) består av åtta förskolor med 950 barn och 160 anställda. Förskolorna har utvecklingsgrupper inom olika områden, samarbete med Uppsala Universitet och tar emot VFU-studenter. Förskolorna är indelade i olika områden i kommunen: centrala, västra och östra. Västra Väsby omfattas av förskolorna Ringblomman och Skogsdungen som båda ligger med närhet till natur och skog. Östra området innefattar förskolorna Borgen, Bryggan och Spargrisen som alla tre är etablerade, välkända och även de ligger med närhet till skog och naturområden.

Om tjänsten

I din roll som barnskötare har du tillsammans med övriga i ditt team/arbetslag ett pedagogiskt ansvar för verksamheten, barnens utbildning och lärande. Du arbetar efter Läroplansuppdraget samt efter kommunens mål. Du kommer att vara delaktig och ha medansvar för det systematiska och pedagogiska kvalitetsarbetet vilket innebär alla delar mellan planering till reflektion och analys.

Med ett närvarande ledarskap arbetar du för att bygga goda relationer med såväl barn, familjer och personal. Du bidrar till att verksamheten utvecklas utifrån resultat och uppsatta mål. Du behöver kunna planera, dokumentera och följa upp undervisning och dokumentationer självständigt. En viktig del är även att arbeta för att främja mångfald och ett interkulturellt förhållningssätt i verksamheterna.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Har en barnskötarexamen

  • Har flera års erfarenhet av arbete i förskolan

  • Har dokumenterad erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd

  • Är väl insatt i barnskötarens uppdrag enlig förskolans läroplan och skollagen

  • Har mycket goda kunskaper i svenska språket då tydlig kommunikation och dokumentation är en viktig del av arbetet

  • Obehindrat kan använda olika digitala verktyg

Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap om interkulturellt förhållningssätt och har handlett barnskötarstudenter.

Som person är du stabil och trygg genom att du bland annat är drivande och självständig i ditt arbete med barnen. Vidare är du samarbetsorienterad, vilket för oss innebär att du arbetar med tydligt fokus och inriktning på alla barns inflytande och delaktighet. Vi tror dessutom på att du behöver vara lösningsfokuserad för att passa i rollen, vilket för oss innebär att du snabbt blir en del av det fina samarbete vi har i våra arbetslag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Barnskötare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Efter överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

4

Referensnummer

515468

Sista ansökningsdag

2022-06-24

Kontakt

Jenni Larsson,0859097936,Maria Ögren,0859097820

Senast uppdaterad: 6 april 2021