Idrottsplatsarbetare till Idrotts- och fritidsenheten

Jobbannons bild

Är du en person som är trygg i dig själv och som har lätt för att samarbeta? Söker du ett varierande arbete med många personliga kontakter? Sök då tjänsten som idrottsplatsarbetare hos oss i Upplands Väsby kommun. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om oss på idrotts- och fritidsenheten och om tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

  • Ett glatt gäng i ett nära samarbete

  • En trygg anställning i en växande kommun

  • Ett mycket varierande arbete med snabba växlingar under de olika årstiderna

  • Ett arbete med mycket eget ansvar

  • Friskvårdbidrag

  • Semesterväxling

Om oss

Välkommen till en unik plats nära både Mälaren och staden. Idrotts- och fritidsenheten ansvarar för driften av kommunens idrottsanläggningar, spår, leder och friluftsområden. Just nu genomgår vi en expansiv fas med utveckling av nya idrottsanläggningar och utökat underhåll av de många anläggningar som finns i Upplands Väsby kommun. Det gäller både inomhus- och utomhusanläggningar såsom fotbollshall, ishallar, sporthallar, gymnastiksalar, motionsspår, spontanidrottsytor, badplatser, konstgräsplaner, med mera.

Nu söker vi en idrottsplatsarbetare som vill vara med och skapa de bästa möjliga förutsättningarna för en verksamhet som är en av de mest värdefulla och uppskattade i Upplands Väsby kommun – välfungerande idrottsanläggningar!

Om tjänsten

I rollen som idrottsplatsarbetare medverkar du i daglig drift och service av kommunens idrottsanläggningar. 

Som idrottsplatsarbetare är du ansiktet utåt för vår verksamhet och levererar hög service till alla som nyttjar anläggningarna. Tillsammans med arbetsgruppen ser du till att idrottsanläggningarna uppfyller givna krav och håller en hög kvalitet.

Du arbetar självständigt och förväntas lösa uppkomna problem. Vissa delar av arbetet är fysiskt krävande och du bör därför ha en god hälsa. 

Anställningen är en tjänst förlagd på vardagar men det kan ibland bli att du måste jobba någon kväll eller helg på grund av sjukdom eller semester.

Är du den vi söker?

Det kan vara meriterande om du har tidigare erfarenhet från ett serviceyrke med mycket kundkontakt och erfarenhet av att arbeta i olika tekniska system.

Som person vill vi att du är positiv, initiativtagande, serviceinriktad och entusiasmerande. Vidare behärskar du svenska samt är en god kommunikatör. Vi söker dig som arbetar såväl självständigt som i grupp och ser dig själv som en god problemlösare.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning. Du ansöker om belastningsregister via länken nedan. Välj registerutdrag för övrigt arbete och kontakt med barn.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/  

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Idrott- och fritidsenhetens chef Jonas Edholm.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

517010

Sista ansökningsdag

2022-06-30

Kontakt

Jonas Edholm,0859097855

Senast uppdaterad: 6 april 2021