Lärare i SO till Grimstaskolan i Upplands Väsby

Jobbannons bild

Var med och forma vår toppenfina skola! Nu söker Grimstaskolan en behörig lärare i SO som liksom vi vill skapa lärande för livet och vill arbeta i en kommun som växer. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om oss på Grimstaskolan och om tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

Som lärare hos oss får du ett spännande, ansvarsfullt och omväxlande arbete. Hos oss får du utöver glada kollegor möta våra fantastiska elever. Vi befinner oss i en spännande utveckling och strävar ständig framåt för att bli bättre. Vi tror på det kollegiala lärandet och delar med oss av våra kompetenser och erfarenheter.

Vi strävar även efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor samt olika personalförmåner.

Om oss

Grimstaskolan är en skola som präglas av delaktighet, gemenskap, arbetsglädje, kunskap och utveckling. Vi har cirka 450 elever och är cirka 40 medarbetare. Skolledningen består av rektor, biträdande rektor och intendent. Grimstaskolan är en kommunal skola för elever i årskurserna 6-9. Vi har ett mycket välfungerande elevhälsoteam (EHT) som jobbar nära våra olika arbetslag och vi tror på ett elevnära ledarskap. Hos oss får du arbeta i välutrustade och trevliga salar. Som lärare hos oss ingår du i ett arbetslag och du är även mentor för en grupp elever. Du ansvarar för att följa upp såväl elevernas välmående som lär- och utvecklingsprocesser. Du är även en viktig länk mellan hem och skola.

Om tjänsten

Som lärare hos oss ingår du i ett arbetslag och du är även mentor för en grupp elever. Du ansvarar för att följa upp såväl elevernas välmående som lär- och utvecklingsprocesser. Du är även en viktig länk mellan hem och skola.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lärarlegitimation i SO-ämnena.

Det är meriterande om du har tidigare undervisningserfarenhet samt har arbetat på en högstadieskola.

Som person är du samarbetsorienterad och har lätt för att arbeta tillsammans med andra för att nå de gemensamma målen. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk. Du har förmågan att hitta lösningar på uppkomna problem men utan att missa de långsiktiga strategierna. För att lyckas i rollen behöver du även vara strukturerad, vilket för oss innebär att du organiserar ditt arbete väl och ser till att slutföra det som påbörjats.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

50%

Tillträde

10 augusti 2022

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

519860

Sista ansökningsdag

2022-07-01

Kontakt

Håkan Mathiasson,0859097896

Senast uppdaterad: 6 april 2021