Lärare till årskurs 4 på Bollstanäs skola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Tror du på kollegialt lärande och vill främja en god lärmiljö med fokus på elevernas lär- och utvecklingsprocesser? Då kan du vara den vi söker efter till tjänsten som lärare till årskurs 4 på Bollstanäs skola i Upplands Väsby kommun. Vi söker en trygg lärare som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga kollegor på en skola med mycket god måluppfyllelse och med spännande utvecklingsarbeten. Vi strävar efter ett gott samarbete och kollegialt lärande. Som lärare på Bollstanäs skola och i Upplands Väsby kommun erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling.

Om oss

Bollstanäs är en kommunal f-5 skola med omkring 500 elever och cirka 65 medarbetare. Skolan präglas av trygghet, arbetsglädje och kunskap. Medarbetarnas ledstjärnor är målinriktning, engagemang och delaktighet.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som lärare i årskurs 4 tillsammans med ett arbetslag som består av fem lärare. Dina blivande kollegor är behöriga, erfarna och kompetenta. Arbetslaget får också stöd av resurspedagoger. Tillsammans har ni tre klasser på fem lärare vilket skapar goda möjligheter att dela upp klassen i mindre grupper vid behov.

Förutom de fem lärarna i arbetslaget får eleverna undervisning av andra behöriga lärare i de praktisk-estetiska ämnena. Du har även möjlighet att få stöd och handledning av skolans elevhälsoteam som består av speciallärare, specialpedagog, skolpsykolog, skolsköterska och skolledare.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Är behörig lärare i ämnena matematik och svenska för årskurs 4-6 samt har lärarlegitimation

  • Har god förmåga att undervisa elever upp till årskurs 6

  • Har erfarenhet och kunskap av att använda IKT (informations- och kommunikationsteknik) i undervisningen

  • Har goda kunskaper om barns lärande och är väl insatt i läroplanens mål och kan omsätta de i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har:

  • Utbildning och erfarenhet inom området specialpedagogik

  • En bred ämnesbehörighet

  • Behörig i SO
  • Erfarenhet av att undervisa elever i årskurs 4-6

Som person är du trygg och har du lätt för att skapa goda relation och samarbete. Du har lätt för att anpassa dig och skapa win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på de gemensamma målen.  

Rekrytering kommer att ske fortlöpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Augusti 2022

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

525419

Sista ansökningsdag

2022-07-04

Kontakt

Susanne Isaksson,0859097835

Senast uppdaterad: 6 april 2021