Arbetsterapeut till äldreboendet Hedvigsgården i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi söker en arbetsterapeut till vårt äldreboende Hedvigsgården. Är du en arbetsterapeut som har erfarenhet från äldreomsorgen? Vill du ha ett ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att utveckla och ansvara för insatser där individen är i fokus? Är du dessutom samarbets- och lösningsfokuserad? Då kan du vara den vi söker!

Vi erbjuder dig

Här får du möjlighet att bli en del av en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat och engagerade medarbetare. Vi tar tillsammans ansvar för att varje dag leva upp till värderingar, såväl i mötet med våra boende som i ledarskap och medarbetarskap.

Du kommer att ha ett ansvarsfullt arbete där du tillsammans med fysioterapeut, sjuksköterska samt vård- och omsorgspersonal får möjlighet att utveckla och ansvara för insatser i en verksamhet där individen är i fokus.

Om oss

Väsby Stöd och Omsorg är den kommunala utföraren av äldreomsorg i Upplands Väsby kommun.
Hedvigsgården är ett äldreboende för personer med demensdiagnos och har totalt 40 platser. Dessa är fördelade på 5 paviljonger. Vi är certifierade enligt Silviahemmets vård filosofi.

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för:

 • Att utföra arbetsterapeutiska bedömningar

 • Uppföljningar utifrån individens behov

 • Att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser

 • Förskrivning och utprovning av hjälpmedel

 • Genomföra funktionsbedömningar

 • Att handleda personal i att skapa struktur

 • Handhavande av hjälpmedel och bemötande

Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. Du samverkar även med övriga vårdaktörer.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

 • Är legitimerad arbetsterapeut

 • Har erfarenhet av äldreomsorg

 • Kan kommunicera väl på svenska

 • Har god datorvana

Du tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Som person är du flexibel och ser lösningar istället för problem. Arbetet kräver även att du har lätt för att bemöta människor, har gott humör samt har mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du resultatorienterad och stabil som person.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

En annan förutsättning för att du ska få en anställning inom Väsby Stöd och Omsorg krävs det att du är vaccinerad mot covid-19 och kan uppvisa ett vaccinationsintyg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Arbetsterapeut Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

60%

Tillträde

2022-09-01

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

527425

Sista ansökningsdag

2022-08-21

Kontakt

Charlotta Johansson,08-59097727

Senast uppdaterad: 6 april 2021